promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Roppant érdekesnek tűnik a Snowpiercer sorozat
Borítókép:  TBS
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jennifer Connelly főszereplésével már előzetes is van.

[[adv]]

A klímakatasztrófa amúgy is állandóan terítéken van, és ezt Jean-Marc Rochette, Jacques Lob és Benjamin Legrand egy igen érdekes képregényben lovagolta meg, amiből 2013-ban egy tök jó filmet is sikerült csinálni.

A történet lényege, hogy 2031-ben járunk, ahol annyira elharapódzott a klímaváltozás, hogy egy újabb jégkorszakban fagyoskodunk. A túlélők maroknyi része a Snowpiercer nevezetű speciális vonaton utazgat már sok-sok éve. A vonat elején vannak a gazdagok és szépek, akiket katonák védenek, míg a hátsó részben a nyomorgók.

A lázadók vezetői: Curtis (Chris Evans), Gilliam (John Hurt) és Edgar (Jamie Bell) egy olyan forradalmat terveznek meg, amivel végre a vonat elejébe juthatnak, és számon kérhetik a vezetőn az elnyomó rendszert.

Jennifer Connelly a sorozatban a gazdagok osztályába fog tartozni, de nagyon is érdekli, hogy mi folyik a hátsó kocsikban, ahol természetesen szintén lázadás készül. Ezt nagyon úgy tűnik a Daveed Diggs által játszott karakternek kell majd kirobbantania.

Premierdátum még nincs, de elvileg tavaszra tervezik a bemutatót. Jelenleg annyira bíznak a szériában, hogy már a második évad is be van rendelve.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás