Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tim Miller megvédte a Terminátor női főszereplőit

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter - 2019.07.11. 22:00

Elég sokan kiakadtak, hogy a női nemet helyezik előtérbe a Sötét végzetben.

Az interneten egy ideje mennek a fröcsögések, hogy miért kell erőltetni ennyire a női nemet az új Terminátorban is. Tény, hogy a női reboot alkotások nem túl sikeresek, de itt egy korhatáros Terminátorról beszélünk, ami ráadásul vissza akarja hozni a Terminátor 1-2. hangulatát.

Sarah Connor karakterébe képtelenség belekötni. Ez olyan, mintha elkezdenéd fikázni Ellen Ripleyt az Alienből. Zseniálisan kidolgozott női kitalált szereplők ezek, akik nélkül nem is tudnánk elképzelni az adott alkotást. Tény, hogy a trollok inkább a Grace nevű kiborgot és a védencét, Danit támadják, pedig vajmi keveset tudnak még róluk.

Tim Miller mindenesetre most már úgy érezte, hogy ideje megszólalnia a Variety-nek ebben a témában:

„Ha elfogadó vagy, akkor nem lesz ezzel az egésszel semmi bajod, azonban ha titkon nőgyűlölő lennél, akkor Grace a frászt fogja hozni rád. Nagyon erős és nagyon kemény, de persze közben nem veszíti el a nőiességét. Bizonyos férfiakat megrémít, ha ilyen határozottságot látnak. Alapból nőt kerestünk erre a szerepre, és lesz*rom, hogy a netes trollok mit gondolnak.”

Aki aggódna, hogy hol vannak a férfi hősök, azokat megnyugtatom, hogy John Connor karaktere is visszatér, Schwarzenegger meg alap.

Borítókép: Kerry Brown - Skydance Productions and Paramount Pictures

Legfrissebb híreink

Vissza a főoldalra.
Összerakták a világ leggyorsabb golyóálló kocsiját