Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Marvel-filmben kaphat szerepet a Stranger Things sztárja

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin - 2019.07.11. 19:30

A fiatal színésznő a The Eternals-ben folytathatja karrierjét.

Millie Bobby Brown mindössze 15 éves, de már egy Emmy-jelöléssel büszkélkedhet, amit a Netflix Stranger Things című sorozatában nyújtott alakításáért kapott. A fiatal színésznő a Godzilla 2. – A szörnyek királya után egy újabb Blockbuster-hez csatlakozhat, méghozzá az MCU The Eternals-hez.

A Variety írt róla, hogy az idei San Diego Comic Con-on jelenti be a Marvel a negyedik fázisának filmjeit, melyek közé tartozik a The Eternals-mozi is. Mivel az Infinity Saga főgonosza, Thanos múltjáról még majdhogynem semmit sem tudunk, a Marvel talán ezzel a filmmel akarja elmesélni nekünk az Őrült Titán eredettörténetét.

A projektről már korábban kiderült, hogy A rodeós-t is jegyző Chloe Zhao fogja dirigálni, és bár még nem jelentették be hivatalosan, Angelina Jolie, Salma Hayek, Richard Madden (Trónok harca), és elvileg Kumail Nanjiani (Übergáz) is benne lesz a filmben. És ha minden igaz, hozzájuk csatlakozhat Millie Bobby Brown is.

Egy másik, szintén még meg nem erősített pletyka szerint Keanu Reeves is szerepet kaphat a The Eternals-ben, amin nem lepődnék meg, hiszen köztudott, hogy a Marvel régóta szerepeltetni akarja a színészt az egyik filmjében.

A cég elnöke, Kevin Feige eddig csak néhány filmről beszélt, ami az MCU negyedik fázisában kaphat helyet. Ezek közé tartozik a jelenleg Budapesten forgatott, jövőre debütáló Fekete Özvegy, a Doctor Strange 2, a Fekete Párduc 2, és a The Eternals.

A San Diego Comic Con-on tartott panelen sokmindenre fény fog derülni a Marvel jövőjét illetően, szóval tűkön ülve várom a július 20-át.

Borítókép: Screenrant

Legfrissebb híreink

Vissza a főoldalra.
Összerakták a világ leggyorsabb golyóálló kocsiját