promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marvel-filmben kaphat szerepet a Stranger Things sztárja
Borítókép:  Screenrant
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A fiatal színésznő a The Eternals-ben folytathatja karrierjét.

Millie Bobby Brown mindössze 15 éves, de már egy Emmy-jelöléssel büszkélkedhet, amit a Netflix Stranger Things című sorozatában nyújtott alakításáért kapott. A fiatal színésznő a Godzilla 2. – A szörnyek királya után egy újabb Blockbuster-hez csatlakozhat, méghozzá az MCU The Eternals-hez.

A Variety írt róla, hogy az idei San Diego Comic Con-on jelenti be a Marvel a negyedik fázisának filmjeit, melyek közé tartozik a The Eternals-mozi is. Mivel az Infinity Saga főgonosza, Thanos múltjáról még majdhogynem semmit sem tudunk, a Marvel talán ezzel a filmmel akarja elmesélni nekünk az Őrült Titán eredettörténetét.

A projektről már korábban kiderült, hogy A rodeós-t is jegyző Chloe Zhao fogja dirigálni, és bár még nem jelentették be hivatalosan, Angelina Jolie, Salma Hayek, Richard Madden (Trónok harca), és elvileg Kumail Nanjiani (Übergáz) is benne lesz a filmben. És ha minden igaz, hozzájuk csatlakozhat Millie Bobby Brown is.

Egy másik, szintén még meg nem erősített pletyka szerint Keanu Reeves is szerepet kaphat a The Eternals-ben, amin nem lepődnék meg, hiszen köztudott, hogy a Marvel régóta szerepeltetni akarja a színészt az egyik filmjében.

A cég elnöke, Kevin Feige eddig csak néhány filmről beszélt, ami az MCU negyedik fázisában kaphat helyet. Ezek közé tartozik a jelenleg Budapesten forgatott, jövőre debütáló Fekete Özvegy, a Doctor Strange 2, a Fekete Párduc 2, és a The Eternals.

A San Diego Comic Con-on tartott panelen sokmindenre fény fog derülni a Marvel jövőjét illetően, szóval tűkön ülve várom a július 20-át.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás