Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mutatjuk a Demóna: A sötétség úrnője új előzetesét

Mutatjuk a Demóna: A sötétség úrnője új előzetesét

Zene, Film & Kultúra

Mutatjuk a Demóna: A sötétség úrnője új előzetesét

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 17:00

Demóna mégiscsak egy ördögi teremtmény?

2014-ben mutatták be a Disney élőszereplős feldolgozások egyik korai darabját, a Demónát, ami azért tetszett nekem, mert itt még látszott az a készítőkön, hogy valami újat akarnak mutatni, a Csipkerózsika egy kifordított változatát láthattuk, amiben Demónát egy szerethető, meg nem értett karakterként ábrázolták, sem mint egy szívtelen gonosz tündért.

A 758 millió dolláros bevételből sejthető volt, hogy egyszer bejelentik a folytatást, amihez befutott a második előzetes.

A történetről nem sok mindent tudni eddig, annyi bizonyos, hogy ahogy a két film között, a történetben is néhány év telt el. Angelina Jolie természetesen visszatér Demóna szerepében, mellette pedig az Aurora-t alakító Elle Fanning és a Hollót megformáló, Sam Riley is. Új karaktert is láthatunk a filmben, akit Michelle Pfeiffer fog játszani, az viszont egyelőre nem világos, hogy ő vagy Demóna az ördögibb teremtmény.

Mindenesetre elég látványosnak és izgalmasnak ígérkezik a folytatás, és ha ez a film is kasszát robbant, akkor a Disney durván bevételező évet zárhat. A Demóna: A sötétség úrnője október 17-től látható a mozikban.

Borítókép: IMDb