promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
UFO tart a Föld felé: május közepén pontosan itt fog landolni
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Percre pontosan tudni, hogy mikor és hol fog landolni az az idegen űrhajó, ami jelenleg is a Föld felé tart.

Bár mind ez idáig semmiféle bizonyítékot nem találtak az idegenek létezésére, azt senki sem gondolhatja, hogy egyedül vagyunk az univerzumban. A Földön nagyon sokan hiszik azt, hogy egy másik bolygón élő értelmes, idegen faj már régóta figyeli, mi történik a bolygónkon, hogyan fejlődik az emberiség, és ha érdemesnek találnak rá minket, akkor ellátogatnak hozzánk.

Épp erről beszélt nemrég egy UFO-hívő, aki ráadásul időutazónak vallja magát. A TikTok-felhasználó azt állítja, hogy 2582-ben döntötte el, hogy visszautazik a múltba, a mi időnkbe, és megosztja tudását a jövőről.

Az állítólagos időutazó, akit több, mint 700 ezren követnek a TikTok-on, nemrég azt állította, hogy a sirályok és a legyek egy idegen faj kémjei lehetnek, akik folyamatosan szivárogtatják a földi titkokat.

„Bármely civilizáció, mely képes eljutni hozzánk más csillagrendszerekből, rendelkezik azzal a technológiával, ami számunkra varázslatnak tűnhet, és valószínű, hogy képesek élő szervezetekbe apró kamerákat és rögzítő eszközöket telepíteni, valamint irányítani a gondolatait és az, hogy hová menjen. Egy másik lehetőség, hogy olyan drónokat gyártsanak, amik megkülönböztethetetlenek az állatoktól, mondjuk madaraktól, rovaroktól. Ez fantasztikumnak tűnik, de nem az”

- mondta az UFO-hívő, aki most azt is elárulta, hogy már úton vannak felénk az idegenek, akik néhány héten belül ide is fognak érni.

A megszállott időutazó szerint az idegenek május 17-én hajnali 4 óra 3 perckor fognak leszállni a nevadai Carson City-ben, Amerikában. Hogy miért éppen az Egyesült Államokat szemelték ki maguknak leszállóhely gyanánt az űrlények, azt az időutazó nem árulta el; pedig milyen jól nézne ki, ha az űrhajó éppen a magyar Parlament kupolája körül repdeső szárnyas kémeik, a sirályok felett állnának meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás