promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez para: fejetlen szellemmel állt kapcsolatban a magyar szellemlátó
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lakatos Levente beszélgetéséből az is kiderült, hogy vannak-e gonosz kísértetek.

Egy valódi szellemlátóval beszélgetett nemrég a YouTube-csatornáján Lakatos Levente író, újságíró és egykori modell. A fiatal anyuka, Lili pedig hátborzongató dolgokat mesélt, ugyanakkor meg is változtatta a szellemvilágról kialakult képüket.

A nő kiskorában úgy látta a szellemeket, mint a hús-vér embereket. Azok jelentették a legnagyobb parát, akik nem voltak tisztában azzal, hogy meghaltak, ezért a haláluk állapotában jelentek meg előtte – akasztottan, lőtt sebbel vagy más szörnyű módokon.

„Volt, hogy éjszaka felkeltem, és egy fej nélküli ember sétált be az ajtómon. Persze sikítozni kezdtem, édesanyám pedig idővel elfogadta, hogy tényleg látom a szellemeket, ezért ilyenkor már csak annyit kérdezett: Mit szeretne?”

– idézte fel Lili azt, hogy gyerekként lényegében egy horrorfilmben élt, és sok ijesztő dolgot látott. A fejetlenül kóborló szellem egyébként – viccesen, de logikusan hangzik – a fejét kereste, és miután ott nem találta, tovább is állt, nem akart senkit sem bántani.

Lili felnőttként sokat vesztett a képességeiből, elsősorban azért, mert tudatosan elnyomta őket. Ma már főleg csak fényeket, színeket, körvonalakat lát, inkább csak hallja és érzékeli a szellemek jelenlétét. Például a nagypapájáét, akit személyesen nem ismert, ám az mégis végigkísérte az életét, és sokszor a tapintását is érezte.

Lili szerint a szellemvilág nem különül el olyan élesen a miénktől, mint azt a legtöbben hiszik. Folyamatosan itt vannak körülöttünk, hogy ajándékokkal halmozzanak el minket, ez pedig egyáltalán nem ijesztő dolog.

A szellemlátó hölgy elalvás előtt gyakran hallgatja a párbeszédeiket, máskor pedig csak egyszerűen megjelenik a fejében a gondolat. A szellemek ugyanakkor energiával is kommunikálnak, ezt úgy kell elképzelni, mint amikor betölt előttünk egy weboldal.

Lili az utóbbi három évben ismét nyitottabb lett a szellemvilág felé, és ettől sokkal könnyebb lett az élete, elmúltak betegségei is. Meglátása szerint a szellemeknek van saját akaratuk, így nem lehet arra kényszeríteni őket, hogy beszélgessenek olyannal, akivel nem szeretnének.

„Vannak-e gonosz szellemek? Ahogy léteznek bunkó és kedves emberek, attól még, hogy meghaltak, ez nem változik meg”

– mutatott rá Lili arra, hogy a másik világban létezők között is felmerülnek komoly különbségek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás