promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gordon Ramsay lánya bikiniben csábítja el a fél világot, de Sári Évi is felforrósítja a hangulatot
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bruce Willis exe közben még mindig úgy néz ki fürdőruhában, mint egy 20 éves, Schumacher Vanda pedig a lehető legközelebb hozta a melleit.

Sári Éva mostanság igazán kezd visszakerülni a celeb élet vérkeringésébe. A Splash együttes egykori tagja bár túl van a negyvenen, de ez abszolút nem látszik rajta. Bár Magyarországon kezdi átvenni a hatalmat az ősz, de Sári Évi úgy döntött, hogy Ibizán vetkezők bikinire. Mivel a hét közben ismét villantott, ide kattintva is megéri róla megnézni egy anyagot.

A lenti cikkünkben még Lili Reinhart miatt szintén érdemes kattintani, aki a 79. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál alatt dobta le a melltartóját az erkélyén.

Jennifer Aniston nem villant annyit, mint a bevállalós sztárok, de most a zuhany alatt tusolva posztolt egyet. Nem kell 18 karikás képre gondolni – a Jóbarátok sztárja pont annyit mutat meg magából, amennyit kell.

Így volt ezzel Kim Kardashian is, aki Interview magazinnak vetkőzött le. Mennyire lehet tüzes, ha letolja a celeb a farmernadrágját, hogy megmutassa a 328 millió követőjének a kerek fenekét? Hát, tüzesebb, mint belezuhanni egy vulkánba.

Nem kell ecsetelni, hogy Bruce Willis fejét anno miért tudta elcsábítani Demi Moore. A színésznő a lassan a hatvanat súrolja, de rajta sem látszik a kor. Még mindig bombaromában van – valóban úgy néz ki fürdőruhában, mint egy 20 éves.

Közben a 22 éves Holly Anna Ramsay Intagramjára egyre jobban kell figyelni, mivel merész bikinis képeket oszt meg. Vajon mit szól ehhez a mogorva, sokszoros Michelin-csillagos séf, Gordon Ramsay?

A hétvége előtt rengeteg magyar szépséggel találkozhattatok a válogatásban. Megmutatta magát Schumacher Vanda, valamint Tolvai Reni is, aki Görögországban igyekezett feltöltődni.

A hab a tortán a Disney egykori üdvöskéje, Bella Thorne, aki sosem fogja vissza magát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás