promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meztelen fotót posztolt a Jóbarátok sztárja, Kim Kardashian pedig letolta mindenkinek a farmerjét – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jennifer Aniston igazából visszafogott képet posztolt, de a felnőtt filmes Katrina Jade ígérjük, hogy mindenkit kárpótolni fog.

Jennifer Aniston nem igazán szokott reflektorfénybe kerülni a válogatásban, de nem is villant annyit, mint a bevállalós sztárok. Kicsit ezért visszamegyünk a múltba, hogy megmutassuk nektek egy igazán dögös fekete fehérneműben. Elképesztő, de ez a fotó még 1990-ben készült. Az új viszont tényleg mostani, ahogyan Jennifer meztelenül a zuhany alatt áll. A színésznő azt írta valami készül, és nemsokára le is fogja leplezni, hogy mi.

Kim Kardashian neve 2007-ben akkorát robbant, hogy azonnal a világ egyik legismertebb celebje lett belőle. Ugyebár akkor indult el az E! nevezetű tévécsatornán az ő és családja életét bemutató valóságshow, a Keeping up with the Kardashians. Amióta a celeb szőke hajjal hódít, tényleg még nagyobb rajongótábora lett. Mit szóltok a friss, Interview magazinos villantásához? Ha lapoztok, akkor láthatjátok bugyiban is.

Végül retrózunk egyet Katrina Jade Instagramján. A felnőtt filmes sztár már rég elhanyagolja ezt a platformot, de nincs is nagy szüksége rá. Azért mi elővettünk tőle pár igazán csábító fotót. Nyugalom, Katrina továbbra is ennyire tüzes.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás