promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sári Évi dögös bikinije még csak a kezdet, mert utána félmeztelenül pózol egy világhírű színésznő – válogatás
Borítókép:  TV2 official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lili Reinhart és Florence Mueller fotóitól is dobtak egy hátast a követők.

Sári Éva mostanság igazán kezd visszakerülni a celeb élet vérkeringésébe. A Splash együttes egykori tagja bár túl van a negyvenen, de ez abszolút nem látszik rajta. A csodás kebleivel tényleg le tud mindenkit venni a lábáról. Bár Magyarországon kezd véget érni a nyár, de Sári Évi úgy döntött, hogy Ibizán vetkezők bikinire. Valóban csodásan áll neki ez a zöld szín. Több kép van fent, szóval ne felejtsetek el lapozni. 

A 79. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál miatt rengeteg sztár tűnik fel az olasz városban mostanság. Lili Reinhart úgy döntött, hogy elviszi kicsit a showt Instagramon, és félmeztelenül állt ki az erkélyre. Visszamentünk a múltba is, hogy előkeressünk nektek róla egy dögös fotót. Bikiniben nehéz őt megmutatni, mivel mindig egyrészes fürdőruhát visel, vagy éppen semmit, ahogy most Velencében.

A mostani válogatást Florence Mueller izgató képeivel zárjuk. Az amerikai modell mindenbe igyekszik belekóstolni, és vérbeli influenszerként igyekszik meghódítani az internetet. A tüzes fotói egészen biztosan fel fogják dobni a napotokat.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás