promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
ByeAlex a „meztelenkedéséről” vallott, és közben Járai Máténak is csúnyán beszólt?
Borítókép:  youtube.com/ZSHOW time (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

ByeAlex őszintén reagált arra, hogy az Instagram törölte a képét, amin meztelenül pózolt a barátnőjével.

A minap kisebb botrányt kavart ByeAlex posztja, ugyanis megosztott egy fotót, amin igaz, hogy nem látszódott semmi, de mégis félmeztelenül szerepelt a szerelmével. Úgy tűnik, hogy ezen egyesek annyira felháborodtak, hogy jelezték az Instagramnak a dolgot, így végül a platform „szexuális tevékenységre való felajánlkozás”-ra hivatkozva eltávolította a képet – az énekes egy elég kemény hangvételű Insta Storyban reagált először az esetre.

ByeAlex később egy hosszabb bejegyzésben fejtette ki véleményét magáról a fotóról és arról is, hogy az Instagram törölte azt.

Egyebek között leszögezte, hogy hiába „szexuális tevékenységre való felajánlkozás” volt a platform szerint az indok, ők nem akarnak másokkal szexuális tevékenységet folytatni, mivel ők egymást imádják – sőt, ByeAlex kifejtő posztja alapján az emberekben rejlő „irigység”, „bigottság”, „kisebbségi komplexus”, „gonoszság”, illetve „patkánykodás” lehet az, ami miatt egyesek jelenthették Instagramon a képét.

„Tegnap - egyébként kis hezitálás után - kiraktam a szerelmemmel egy tükör előtt ölelkezős képet, amin ugyan jóllehet nem volt rajta felső és rajtam sem: az ég világon SEMMI nem látszódott. se cici se semmi. de még csak az én mellkasom sem. annyi volt a fotón, hogy két ember, egy férfi és egy nő szeretik egymást.  és hát meztelenül a legjobb megölelni a szerelmünket. akkor van a legjobban-legközelebb. megláttam jaminát, ahogy készülődik, gyönyörű volt, magamhoz húztam és megörökítettem.  igazán nem tolom arcba a magánéletemet hiszen nem nyilatkozom róla. amik megjelennek azok a saját instámról-facemről elkapott képek, storyk. olyanok amiket mindenki kipakol egyébként. én miért ne tehetném?”

– írta ByeAlex a közösségi oldalán, jogosan felvetve azt, hogy mások is raknak ki ilyen tartalmakat, de azokat valamiért mégsem törli az Instagram.

A ByeAlex és a Slepp frontembere ezek után elkezdte sorolni, hogy milyen egyéb, bizonyos szempontból megkérdőjelezhető tartalmakkal találkozhatnak az emberek a különböző közösségi oldalakon gond nélkül.

Az énekes csípős megjegyzést tett olyan „félig ismert” emberekre, akik „nyílt kapcsolatban élnek”, és erről nyilatkoznak is a tévében 12-es karikával – sokak szerint pedig nyilvánvalóan Járai Mátéra gondolt, aki pár hete az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban árult el minden szaftos részletet a nyitott házasságáról Járai Kírával.

„Bekapcsolod a tévét és félig ismert emberek nyilatkoznak a szexuális életükről, hogy milyen nyílt kapcsolatban élnek, épp ki d*gja a feleségüket vagy őket; mindezt 12es karikával.”

– olvasható ByeAlex bejegyzésében, ami alább lehet megtekinteni teljes terjedelmében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás