promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
ByeAlex irgalmatlanul kifakadt: „Most remélem, lesz mire m*szturbálnia annak a néhány irigy lósz*rnak”
Borítókép:  ByeAlex / youtube.com/ByeAlexIttVan (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ritkán történik ilyen az Instagram-on.

ByeAlex az elmúlt időszakban rengeteg közös fotót posztolt barátnőjével, akivel nagyon jól megvannak a képek tanúsága szerint. Ám a napokban felkerült egy olyan fotó is, amelyen egyértelmű volt, hogy nem viselnek ruhát, mindenki tudta, hogy meztelenek, és éppen a fürdőszobában ölelkeznek. Ám a közösségi médiumok világban az ilyen fotók szinte egymást érik, se szeri, sem pedig száma az efféle képeknek az interneten, sejtelmesek, épp ezért kíváncsiak rájuk az emberek.

Ám semmiféle szabályt nem sértenek.

Az efféle alkotások, amelyeken minden el van takarva, cenzúrát sem igényelnek, hiszen nem látszódik semmi olyan, amely +18-as, korhatáros karikát igényelni. Ám a magyar énekes fotóját ennek ellenére az Instagram eltávolította, mivel „szexuális tevékenységre való felajánlkozás” jeligével jelentették a fotót.

ByeAlex az eset kapcsán meg is szólalt, és egy Instagam sztoriban fakadt ki, és kendőzetlenül elmondta véleményét az eset kapcsán, amely tényleg kuriózum a közösségi média világában. Mint írja:

"Tényleg? Felajánlkoztunk, te csicska? Most remélem, lesz mire m*szturbálnia annak a néhány irigy lósz*rnak, akik addig jelentgették a képünket, hogy törlést kaptam. Ettől még mi boldogok maradunk, ti meg nullák, akiknek ennyi sikerélményük marad egész életükben"

(via 24.hu)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás