promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Járai Máté minden szaftos titkot elárult a nyitott házasságáról és a szexualitásáról - videó
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Járai Máté hihetetlenül őszintén beszélt még a legintimebb dolgokról is az Összezárva legutóbbi adásában.

Az RTL Klubon futó Nyerő páros tette igazán híressé Járai Mátét, aki a műsorban elárulta, hogy nyitott házasságban él a feleségével, Kírával, ezzel pedig sokakat meglepett. A színész olykor még a hálószoba titkaikat is kiteregette az utóbbi hónapokban, de most mindent elkotyogott a Life TV Összezárva című műsorában, amiben Hajdú Péter nem félt rákérdezni még a legszaftosabb részletekre sem.

Járai Máté egyebek között elmondta, hogy az első szexuális élménye férfival volt, és sokáig azt hitte, hogy homoszexuális – majd megjelent a szerelmi életében Kíra, aki lényegében elvette a szüzességét, így a színész jelenleg biszexuálisnak vallja magát, és nagyon élvezi ezt a szexuális szabadságot.

Előfordult, hogy mások is csatlakoztak hozzájuk az ágyban, hol férfiak, hol nők, de a feleségével annyira egy húron pendülnek, hogy ebből sosem volt problémájuk – kivéve, amikor Kíra egy édeshármasozás közben túl hirtelen állt fel és elájult, arccal egyenesen a Kámaszútrában landolva, ami valószínűleg egyszerre volt vicces és rémisztő látvány.

Itt látható egy részlet az Összezárva tegnap esti részéből:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás