promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült Járai Máté nagy titka - Végig igaz volt a pletyka?
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Járai Máté az első szexuális élményéről beszélt Hajdú Péternek az Összezárva című műsorban.

Járai Máté és a felesége, Kíra a Nyerő páros 2020-ban vetített 4. évadában váltak igazán ismertté, miután kifejezetten pikáns dolgokat osztottak meg a házasságukról. Egyebek között az is kiderült, hogy nyitott kapcsolatban élnek és férfivel is voltak már együtt, így többen is megvádolták a színészt/műsorvezetőt azzal, hogy valószínűleg titokban homoszexuális, és álházasságban él a feleségével.

Péntek este 10-kor Járai Máté lesz a Life TV-n futó Összezárva című nagy sikerű műsor következő vendége, és úgy tűnik, hogy elég komoly témákról beszéltek a forgatáson Hajdú Péterrel – így jó eséllyel mindenki megkapja az áhított válaszait a témával kapcsolatban.

Járai Máté elárulta, hogy 16 évesen bevallotta a szüleinek, hogy ő szerinte meleg – ráadásul az is kiderült, hogy az első szexuális élménye egy férfival volt.

Úgy tűnik, hogy bizonyos szinten igaznak bizonyultak a rosszindulatúnak tűnő (vagy leginkább annak szánt) pletykák, hiszen ezek alapján egy időben Járai Máté sem volt teljesen biztos a saját szexualitásában, és neki is idő kellett ahhoz, hogy tapasztalatokat szerezzen, rendbe tegye magában a dolgokat, illetve felismerje a saját vonzalmait.

Itt lehet megnézni egy részletet a péntek esti Összezárva című műsorból:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás