promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Erotikus masszázzsal kezdődött Járai Máté és Kíra nyitott házassága
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Járai Máté a Sláger FM ÉdesKettes című műsorában elárulta, mikor léptek Kírával a nyitott házasság útjára. A színész bevallotta, hogy egy masszázzsal kezdődött minden.

 

 

Járai Máté már többször is nyíltan beszélt arról, hogy feleségével, Kírával nyílt házasságban élnek. A pár ezt egy éve, az RTL Klub - Nyerő Páros című műsorában vallotta be, amin az egész ország megdöbbent. Azóta persze csillapodtak a kedélyek és szépen lassan mindenki megbarátkozott a gondolattal, hogy a színész és a felesége néha külön utakon járnak. 

Most azonban a Sláger FM ÉdesKettes című műsorában meséltek először arról, hogy miként is indultak el a nyitott házasság útján. 

Máté elárulta, hogy már a kapcsolatuk elején megbeszélték, hogy nem hisznek a monogámiában. A ténylegesen nyitott kapcsolat azonban csak később, egy masszázzsal kezdődött.

"14 évvel ezelőtt történt, amikor Kírát az egyik szállodában megmasszírozta egy fiú. Később pedig be is jelölte őt a közösségi oldalon, egyértelműek voltak a szándékai. Láttam, hogy ez a fiú nem lesz a férje, ugyanakkor úgy voltam vele, hogy nem foszthatom meg attól, hogy másnak is bálványozott nő legyen, miért ne kaphatná meg mástól is ezt. Én úgy éreztem kutya kötelességem ezt megadni neki. És van, amikor nekem van erre szükségem"

– mondta a színész, aki hozzátette, hogy azért mert nekik bevállt, még nem feltétlenül tanácsolják ezt mindenkinek. 

"Nem mondom, hogy mindenki így nyisson és éljen, nekünk viszont ez működőképes. Azért is beszélek erről és nem kezelem tabuként, mert egyrészt számomra kevés olyan téma van, amiről ne beszélnék nyíltan, másrészt talán ezáltal könnyebben elfogadják azt, hogy van ilyen és mi így működünk."  

Nemrég a Promotions arról is beszámolt, hogy bár Járaiék szeretnek nyitott kapcsolatban élni, ezt mostanában sokan félreértik. Szexpartikra kapnak meghívást, és folyamatosan bombázzák őket intim fotókkal, de számukra nem ezt jelenti a nyitottság. Erről ebben a cikkünkben olvashatsz:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás