promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Járai Máté kitálalt: „Volt időszak, amikor egymást követték az egyéjszakás kalandok Kíra mellett”
Borítókép:  Járai Máté és Járai Kíra / via femina.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Járai Máté és felesége, Járai Kíra nyitott házasságban élnek, de ez nem azt jelenti, hogy folyton szexkapcsolatot keresnek.

Járai Máté és Kíra a Nyerő páros című műsorban bebizonyították, hogy nagyon erős a kapcsolatuk, és igazán szeretik egymást, pedig vannak, akik nem ezt gondolják, mikor megtudják, hogy nyitott házasságban élnek. Járaiéknak tökéletesen bevált ez a megoldás, viszont mostanában sokan félreértik a dolgot, hiszen szexpartikra kapnak meghívást, és folyamatosan bombázzák őket intim fotókkal, de számukra nem ezt jelenti a nyitottság.

„Mi nem szexkapcsolatot keresünk, csupán arról van szó, hogy úgy döntöttünk, ha olyasvalaki lép az életünkbe, akivel valamilyen szinten egymásra hangolódunk és kialakul a vonzalom, abban nem korlátozzuk egymást. Kíra látja a fotókat, amiket kapok, hiszen ő az adminja a Facebook-oldalamnak, és bár szándékosan nem nyitja meg az üzeneteket, előfordul, hogy belekattint. Nincsenek titkaink egymás előtt, így ez nem okoz problémát. Igazából ő kapja a durvább üzeneteket, videókat, amikhez érdekes módon udvariasan írják például, hogy mit szól ehhez, látott-e már ekkorát”

– mesélte Járai Máté a Blikknek.

A színész/műsorvezető arról is beszélt, hogy néha férfiak is megkeresik őt, Kírát pedig nők csábítgatják, és ugyan nagyon hízelgő a közeledés, de ez nem az ő világuk. Járai Máté elárulta, hogy régebben volt egy olyan időszak, amikor aktívan kihasználta a nyitott házasság előnyeit, de végül rájött, hogy ez nem jó irány:

„Fiatalon jöttünk össze, nekem előtte nem nagyon volt kapcsolatom, neki igen. Volt időszak, amikor egymást követték az egyéjszakás kalandok Kíra mellett, mert azt hittem, ezzel bizonyítok magamnak, de aztán rájöttem, ez nagyon rossz út. Ő akkor is mellettem állt, tudta, hogy ez az időszak is véget ér. [...] Nem véletlen, hogy ennyi minden után még mindig együtt vagyunk, minden téren tökéletes partnerei vagyunk egymásnak.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás