promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Járai Máté élő adásban evett mézes sáskát, wasabis tücsköt és lisztkukacos muffint – videó
Borítókép:  Nádai Anikó és Járai Máté / rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Járai Máté Nádai Anikóval ellentétben nagyon bevállalós volt, ugyanis a Reggeliben kipróbált pár rovarból készült ételt, így többek között a lisztkukacos muffint is megkóstolta, de nem mindig volt őszinte a mosolya.

Az RTL Klub Reggeli című műsorának egyik vendége volt Szabó Mariann, akinek az a missziója, hogy megmutassa az embereknek a rovarok, bogarak megevésének előnyeit. Nádai Anikó ugyan látványosan undorodott már a gondolattól is, de Járai Máté, illetve a másik meghívott, Villám Géza benne voltak abban, hogy megkóstoljanak pár fogást.

Szabó Mariann mézes-fűszeres sáskával, wasabis tücsökkel és lisztkukacos muffinnal készült, Járai Máté pedig meglepődve tapasztalta, hogy milyen finomak az ételek – persze úgy, hogy ha elvonatkoztat az ember attól, hogy voltaképpen mi is van a szájában.

Járai Máté mosolya nem mindig tűnt őszintének, Nádai Anikó közben megrökönyödve, de azért vigyorogva nézte végig a falatozást, Villám Gézának pedig annyira bejött a lisztkukacos muffin, hogy még haza is vitt egyet.

Azt azért fontos tudni, hogy a különböző szennyeződések miatt nem szabad csak úgy megenni a szabadban talált rovarokat, hanem inkább boltokban érdemes megvásárolnunk őket, mert az sokkal biztonságosabb – meg persze ügyeljünk a fűszerezésre is, mert abban rejlik a bogarakból készült ételek titka, hiszen pár kivétellel a legtöbb ízeltlábú kifejezetten ízetlen.

Itt lehet megnézni a mókás jelenetet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás