promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry herceg nem akarja, hogy Kamilla királyné legyen? - Sosem bocsátott meg neki
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sosem tudta megkedvelni az apja új feleségét.

Mindig is pletykák keringtek arról, hogy Harry hercegnek különféle vitái vannak az apjával. Ezt azonban hivatalosan soha nem erősítették meg. Tina Brown, a Diana életrajzi könyvének szerzője egy interjú során kifejtette, hogy Károly herceg kisebbik fiának valószínűleg problémái vannak a mostohaanyjával. Harry herceg nem kedveli Kamilla hercegnét.

„Harry herceg nem akarja, hogy Kamilla királyné legyen”

- mondta Brown.

Állítólag Sussex hercege soha nem fogadta el apja új feleségét.

„Vilmos elfogadta Kamillát, mert tudja, hogy mit jelent az apjának... Harry viszont ki nem állhatja, nem akarja, hogy királyné legyen, nagyon dühös, hogy ez megtörténik. Nem békült meg vele, és valószínűleg nem is fog”

- állítja a szakértő.

Tina Brown úgy véli, hogy Harry herceg, a testvére és Károly herceg kapcsolata csak akkor lehet jobb, ha a királynő meghal:

„Az az érzésem, hogy a királynő halála olyan pusztító lesz a számukra, hogy mindenki azt mondja majd: >>Elég volt! Gondolni kell a monarchiára és arra, hogy mi a fontos.<<”

A szakértő azt is előre vetíttette, hogy Harry herceg Erzsébet halála miatt költözhet majd haza Nagy-Britanniába, hogy a családjával és az országgal gyászoljon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás