promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Titkos találkozón vett részt Harry herceg?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Állítólag titokban Angliába repült. 

Harry herceg kapcsolata a rokonaival régóta feszült. Az Oprah Winfrey-vel készült botrányos interjúban Sussex hercege súlyos vádakat fogalmazott meg a királyi család ellen. Harry hangsúlyozta, hogy kapcsolata az apjával nyomorúságos, de akadnak olyanok a családban, akikkel tartja a kapcsolatot.

Néhány héttel ezelőtt a Superbowlon unokatestvérével, Eugéniával látták. A királynő pedig állítólag videóhíváson keresztül tartja a kapcsolatot dédunokáival, most úgy tűnik, hogy más is történt a háttérben.

Harry herceg nem jelent meg Fülöp herceg emlékünnepségén, ami komoly csalódást jelentett a királyi családnak, sőt állítólag magának Erzsébetnek is, de most új információk derültek ki.

Semmi esetre sem az a helyzet, hogy Harry soha többé nem akarja betenni a lábát brit földre, éppen ellenkezőleg. Egy bennfentes szerint már meg is tette:

„Amit senki sem tud, hogy nemrég titokban meglátogatta a királynőt.”

Egy este az Egyesült Államokból repült Angliába, mert aggódott nagyanyja egészsége miatt. Mindketten élvezték és órákon át beszélgettek.

„Harry szörnyen érezte magát, hogy el kellett hagynia, hogy visszamenjen az Egyesült Államokba”

– állítja a forrás.

De a felesége, Meghan Markle és a két gyereke várta otthon. Nem tudták elkísérni titkos látogatásra, állítólag azért, mert Meghan a családja biztonságáért aggódik.

„Harry szívesen elvinné a gyerekeket a királynőhöz”

– mondta a bennfentes.

Állítólag Harry már a következő látogatást tervezi.

„Tervei szerint gyakrabban látogat Angliába. Már megszervezte a következő titkos utazását.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás