promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Izgató és tökéletes comb, fenék, test: Stana Alexandra fotójától lángra gyullad a képernyő
Borítókép:  YouTube / Steve channel (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A viharos magánéletű táncosnő Majkáék turnéjáról jelentkezett be.

A táncos Stana Alexandrát a Dancing with the Stars című műsorból ismerhette meg a szélesebb közönség, és a gyönyörű nő azóta is gyakran szerepel a bulvársajtóban. Legutóbb azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy összejött Meggyes Dáviddal, a férfi miatta hagyta el Horváth Grétát.

Alexandra szintén házas, egyelőre válófélben van, a férje, Köcse György pedig a Blikknek elárulta, hogy neje közvetlenül az esküvőjük előtt is megcsalta már őt. Ráadásul egy olyan személlyel, kollégával, akinek a nagy napon is szerepet szántak volna.

„Bár állításuk szerint csóknál több nem történt közöttük, de számomra már az is megcsalás. Szandi egyébként azzal védekezett, hogy a karrierje miatt muszáj volt jó kapcsolatot ápolnia vele…”

– mondta a megsértett férj. György ennek ellenére élete végéig kitartott volna választottja mellett, de éppen akkor kapott ajánlatot egy amerikai hajózási cégtől, ez pedig jó lehetőséget teremtett volna arra, hogy kibéküljön párjával. Alexandra azonban itthon maradt, és ez mindent eldöntött.

A táncosnő a közösségi médiában megjelent fotói szerint megtalálta a boldogságot új szerelme mellett. Néha pedig olyan képeket posztol magáról, hogy azok szinte lángra gyújtják a képernyőt.

„A tűzoltó-készülék jel nem véletlenül van a háttérben”

– szólt hozzá viccesen egy hölgy követője ahhoz a fotóhoz, amelyen Alexandra a combját és a hasát is fedetlenül hagyva támaszkodik néhány ládának. A helyszín minden bizonnyal Majka és Curtis Swing-koncertturnéjának székesfehérvári állomása lehet, hiszen az igéző szépség maga is szerepel a látványos show-ban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás