promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Micsoda comb, micsoda fenék! Stana Alexandra fürdőruhában forralta fel egy medence vizét
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A táncosnő nemrég új párra lelt, majd lazított egy kicsit a hideg évszak közepén.

Mozgalmasan alakult az utóbbi hónapokban a magyar celebpárok magánélete. Jó néhány fájdalmas szakításnak és meglepő egymásra találásnak lehettünk szemtanúi, és ezt a sort gyarapítja Stana Alexandra is.

A Dancing With The Stars formás táncosnője nemrég megerősítette, hogy együtt jár Meggyes Dáviddal, aki Horváth Grétát hagyta el új párja kedvéért. Eleinte csak barátság szövődött közöttük, majd ez alakult át szerelemmé.

Alexandra 12 év után vált el férjétől, és aligha gondolta volna, hogy ilyen hamar ismét párra lel. A táncosnő Instagram-oldala egyelőre nem árulkodik arról, hogy új férfi lépett az életébe. Ami az ellenkező nemet illeti, a leggyakrabban felbukkanó személy Árpa Attila, akivel együtt szerepeltek a Dancing With The Stars műsorában.

Nem derül ki az sem, hogy Alexandra kivel töltött mostanában néhány kellemes napot egy nyíregyházi wellnesshotelben. De ezt felesleges is firtatni, hiszen olyan fotókkal kápráztatott el bennünket, amelyeket vétek volna kihagyni.

A táncosnő egyrészes fekete fürdőruhában lazított a medence szélén, ez az öltözék pedig jó lehetőséget teremtett arra, hogy megcsodálhassuk izmos combját és formás fenekét. A rendszeres mozgás egyértelműen jó hatással van az idomaira.

„Ennél tökéletesebb hétvégét nem is kívánhattam volna magamnak. Állatkert, városnézés, fürdőzés, szauna és rengeteg finomabbnál finomabb fogás. Egész évben nem ettem annyit, mint most a három nap alatt!”

– lelkendezett Alexandra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás