promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sáfrány Emese segít a menekülteken, de nem engedné, hogy a fia harcoljon
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sáfrány Emese ahogy tud segít a Magyarországra érkező ukrán menekülteken. 

Rengetegen igyekeznek segíteni az Ukrajnából érkező menekülteket. A fő gócpont, ahová Budapesten belül érkeznek a Nyugati Pályaudvar, ahová Sáfrány Emese is kiment segíteni. Rengetegen érkeznek az országba mindenüket hátrahagyva, az életüket mentve a háború elől, ami senkit se kímél.

A légtornász Instagramon egy posztban mesélte most el, hogy milyen érzés volt számára a segítő munka.

„Én szinte azonnal kimentem a Nyugati pályaudvarra, hogy felajánljam a segítségem. Azt nem tudtam, miben, de abban biztos voltam, hogy akarok segíteni. Így nem ért váratlanul, hogy hamar lett feladatom, mégpedig a szálláskeresőket és a szállásadókat hangoltam össze”

- írta a posztjában.

Elmondta azt is, hogy rengeteg akartak segíteni, ki étellel, ki fuvarral, amivel éppen tudott.

„Nem tartom megoldásnak semmilyen körülmények között a háborút, de ha már így hozta az élet, akkor amikor tehetem megyek és segítek, ahogy csak tudok. Ezzel szeretnék másokat is motiválni a segítségnyújtásra. Aki teheti, vigyen ételt, tisztálkodási szereket, vagy menjen segíteni a segélyszervezeteknek!”

- tette hozzá.

Háborút semmiféleképpen nem tartja jó megoldásnak, semmilyen körülmények között nem hagyná, hogy a fiát besorozzák, de reméli, hogy erre soha nem is lesz szükség.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás