promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megdöbbentő dolog történt Sáfrány Emesével – úgy néz ki a háború ilyen hatással van az emberekre
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sáfrány Emesét és a családját is ukrán menekültnek nézték.

Oroszország nem enged, Ukrajna pedig kitart, ameddig lehet, szóval nem fog egykönnyen lezárulni a szomszédunkban dúló háború. A béketárgyalások még nem vezettek eredményre, és jelenleg képtelenség megmondani, mikor fognak lecsitulni a harcok.

A szakértők szerint Putyin nem fog beleegyezni egy részleges győzelembe, mivel a háborúnak már a legtöbb negatívumát már elszenvedte Oroszország is.

Közben folyamatosan érkeznek a menekültek Magyarországra is. Hazánk lakossága ott segít, ahol tud, és ezt Sáfrány Emese is megtapasztalta.

„Ma egy török gyrosos előtt álltunk családostul, babástul taxira várva. Kijött a hely tulaja, és angolul kérdezte tőlem, ukránok vagyunk-e. A válaszom után megkérdeztem, miért. Azt mondta, azért, mert ha Ukrajnából jöttünk volna, bármire szívesen meghívott volna minket. Elképesztő, mennyi jóérzésű, segítségnyújtó ember van!”

- írta a modell az Instagram történetében.

Sáfrány Emese is igyekszik segíteni mindenben a háború elől menekülőket, így kiment a Nyugati pályaudvarhoz is. Megköszönte az összes önkéntesnek, akik által tudott segíteni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás