promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sáfrány Emese a szexi testével ösztönöz mindenkit – fotó
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha neki sikerült a fogyás hét hónappal a szülés után, akkor bárkinek összejöhet, csak kell egy kis elszántság.

Sáfrány Emese és Hornyák Ádám közös gyermeke tavaly nyáron született meg. Sajnos a páros még nem tudott beköltözni az új házba, amikor Nolen megérkezett, szóval még az is okozott egy kis stresszt, de végül minden a helyére került.

A modell valószínűleg már hozzá szokott ahhoz is, hogy nem tud annyit aludni, mint amennyit szeretne, mert anno azt nagyon előre sorolta, amikor az anyaság nehézségeiről beszélt.

Emesének nem volt szülés utáni depressziója, sőt, rögtön belevágott abba, hogy visszaszerezze a régi alakját, persze nem erőlködve. A modell azoknak a táborát erősíti, akik hamar meg tudtak szabadulni a plusz kilóktól a szülés után. Az új fotóján láthatjátok is, hogy mennyire bombaformában van.

„Egyensúlyban lenni a testünkkel és a lelkünkkel nagyon fontos. A test, a lélek és a szellem adja az egészséget, a boldogságot és a békét az életedben. Bármelyik hiányzik, vagy bárhol felborul a balance, akkor egy idő után elkezdjük rosszul érezni magunkat a bőrünkben. Szánjunk elég időt Önmagunkra”

- írta a képhez a boldog anyuka.

Sokan nem tudják róla, de Emese légtornász is - anno ezüstérmes lett Rigában a légtornász-világbajnokságon. Ennek sem fordított még hátat, és otthon sokat szokott gyakorolgatni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás