promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vasvári Vivien mellbimbóját alig takarja az apró, csipkés fehérneműje - tűzforró fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vasvári Viviennek ma is sikerült az egész országot feltüzelnie egy brutáldögös képpel, amit mindenkinek látnia kell.

A nagy sikerű Feleségek luxuskivitelben című reality egykori sztárja, Vasvári Vivien jelenleg több mint 613 ezer követővel rendelkezik Instagramon, így ezen a platformon jelenleg ő az ország egyik legnépszerűbb embere – ez valószínűleg azért is lehet, mert sokak szerint ő Magyarország legszebb nője, ezért nem meglepő, hogy ilyen sokan kíváncsiak a szexi fotóira, amiket folyamatosan kirak magáról.

Vasvári Vivien most is felforrósította a hangulatot egy csábító képpel, amin egy falatnyi fekete fehérneműben láthatjuk őt, ami alig takarja a mellbimbóit – nem csoda, hogy ilyen kommentek érkeztek a poszthoz:

„A nőnap kizárólag érted létezik. Jó, persze, minden nőért. De a világ legszebb nője teszi igazán ikonikussá és magasztossá. És az pedig egyedül te vagy.”

„Na erre még èn is azt mondom, hogy bomba”.

Úgy látszik, hogy Vasvári Vivien tökéletes testének látványa mindig komoly hatással van az emberekre, hiszen csak úgy özönlöttek a fentiekhez hasonló hozzászólások a híresség bejegyzéséhez – sőt, még Győzike lánya, Gáspár Evelin is kedvelte a vadító fotót, amit itt lehet megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás