promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: Vasvári Vivien intim képpel jelentkezett, most mindenki a hatalmas melleit nézi
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vasvári Viviennek megint sikerült mindössze egyetlen brutáldögös képpel felforrósítania a hangulatot.

Vasvári Vivient leginkább a Feleségek luxuskivitelben című reality műsorban ismerte meg az ország, és már ott mindenkinek megakadt rajta a tekintete, hiszen ő egy elképesztően gyönyörű nő. Nem csoda, hogy már több mint 610 ezer követővel rendelkezik Instagramon, hiszen folyton szexi fotókat rak ki magáról – és ez szerencsére most is így van.

Fekete, csipkés fehérneműben pózol Vasvári Vivien a legújabb képén, amin úgy néz ki, mint egy igazi szexistennő, aki azért szállt le a Földre, hogy a tökéletes testével és a formás melleivel feltüzelje az emberiséget – az eddigi visszajelzések alapján pedig sikerrel járt, hiszen sokan őt tartják Magyarország legszebb nőjének.

Csak úgy záporoztak Vasvári Vivien csábító fotója alá a dicsérő, már-már kiéhezett kommentek, és persze a szívecskék, illetve a tüzes emojik, amik mind azt jelzik, hogy a híresség rengeteg embernek bejön – az alábbi posztot látva nem meglepő, mivel valószínűleg nincs olyan ember, akinek ne állna meg a tekintete több másodpercen keresztül a hatalmas dekoltázsán:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás