promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pirosra festi a kutyája bundáját ez a nő – sokan felháborodtak
Borítókép:  Pixabay / Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kevés embernek jutna eszébe ilyen extrém helyzetbe hozni a kutyáját – vajon ártalmas ez a jószágra nézve?

Egy fiatal nő úgy határozott, hogy kidekorálja kedvencét, ám ezen nagyon sok ember felháborodott. A gazdi szerint, Dandy, a kutyája semmilyen kárt nem szenved el a bundafestéstől, sőt, kifejezetten előnyös az egész. 

Chloe-nak hívják azt a nőt, aki a Dan the big red dog (Dan, a nagy piros kutya) nevet képviselő TikTok csatornát vezeti.

Tartalmai között rengeteg videót találhatunk Dandy-ről, a nagy piros kutyájáról, aki a fajtáját illetően egy pireneusi hegyi kutya. Élénken pompázik minden felvételen, hiszen rikító színe miatt nem lehet nem észrevenni az ebet.  A videókból azt gondolhatnánk, hogy Dandy élete örömteli, nem zavarja őt a bundájának festett színe. Ennek ellenére mégis sokan állatkínzásnak tartják, amit Chloe művel. Számtalan kritikus és negatív hozzászólást és üzenetet kap, amikre videóiban szokott reagálni – így is próbálva megvédeni a saját igazát.

Chloe elmondása szerint kedvencét nem zavarja a folyamat, sőt, szereti az eljárást. A gazda úgy gondolja, hogy így nem tudják ellopni kutyáját, és sokkal kisebb a valószínűsége egy esetleges gázolásnak is. A tulajdonos azt is hozzátette, hogy Dandy termete miatt eddig sok mindenkit elriasztott, de piros pompája óta már nem félnek tőle. Ellenkezőleg, több szeretetet és törődést kap másoktól is, ami csak jót tesz neki.

Habár Chloe nem gondolja, hogy kártékony lenne az egész, úgy döntött, ezután mégsem fogja többet befestetni Dandy szőrét, mert elege lett a gyűlölködésekből. Egy, a piros kutyáról készült videót itt tudod megtekinteni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás