promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nőként ciki a hónaljkutya? - Ezek szerint a hírességek szerint nem!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindenképpen borotválniuk kell a testüket a nőknek? - Tette fel a kérdést ez a három híresség, aki aztán meg is mutatta a választ! 

Ciki vagy nem ciki, ha egy nő hónalja szőrös? Nos, sokak szerint egyáltalán nem, sőt, ezt tartják természetesnek és ki is állnak emellett. 

Persze nem most vált divattá, hogy a testszőrt felvállalják a nők, hiszen Sophia Loren már az ötvenes években villantott borotválatlan testével. Mégis, napjainkban tetőzik a testszőr felvállalása, ami már kevésbé divat, egyszerűen csak a természetességüket szeretnék megélni a nők, ezért hagyják meg a szőrüket. 

Mindenesetre irigylésre méltó az önbizalmuk és az önazonosságuk - ezek a személyek biztos nem a társadalmi elvárások szerint élnek! 

A hátunk mögött hagyott évtizedekben ehhez a táborhoz tartoznak már olyan hírességek mint Beyoncé, Juliette Lewis, Alyssa Milano, Alicia Keys vagy Miley Cyrus. Most pedig megmutatunk három olyan amerikai hírességet, akik már megmutatták a szőrösebb formájukat is. 

Britney Spears

Az énekesnő szereti kendőzetlenül megmutatni magát. Ha természetességről van szó, akkor nem csak a hónaljszőrzetét, de más testi adottságát is megmutatja: előfordult már például, hogy hatalmasat büfögött a közösségi felületén kitett videójában. 

Kép forrása: Youtube/jamessalvadore (screenshot)

Julia Roberts

A következő ikonikus fotó Julia Roberts szőrös hónaljáról az 1999-ben bemutatott Notting Hill premierjén készült. Érdekesség, hogy a színésznő nem szeretett volna ezzel semmilyen üzenetet közvetíteni, nemes egyszerűséggel nem borotválkozott meg. 

Kép forrása: Youtube.com/jamessalvadore (screenshot)

Madonna

És persze nem utolsó sorban, hogyan is hagyhatnánk ki a sokszor gátlástalanul megnyilvánuló világsztárt: Madonnát. Ő sem maradt ki a sorból, már régen volt, hogy felrobbantotta az internetet a hónaljszőrzetéről megosztott képpel. 

 

Kép forrása: youtube.com/splashnews (screenshot)

Forrás: GLAMOUR

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás