promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Stana Alexandra felfedte szerepét Horváth Gréta és Meggyes Dávid válásában
Borítókép:  YouTube.com/stevechannel (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Eddig egy szót sem szólt, most pedig mindent kitálalt Stana Alexandra – ezért vált el Meggyes Dávid Horváth Grétától.

Január elején derült ki, hogy Horváth Grétát otthagyja férje, Meggyes Dávid, aki később azt is bevallotta, hogy már másért dobog a szíve. Horváth Grétát és kisfiát is nagyon felkavarták az események, így szakemberhez fordultak segítségért. 

Meggyes Dávid szerint tisztességesen kezelte a helyzetet, és büszkén állította, hogy őszinteségével különb más férfiaknál, akik titkolóznak. Az elmúlt időszakban a Dancing with the Stars táncosnője, Stana Alexandra is belépett a képbe, ugyanis a bulvárlapok már gyanítottak valamit köztük. A Mokka legutóbbi adásában pedig végre vallott a táncosnő, így nem kell tovább találgatnunk:

Dáviddal szorosabb viszonyt ápolnak, mint barátság.

Egy bolt megnyitó ünnepségén találkoztak még a nyáron, de ott nem kerültek különösebben közel egymáshoz. Aztán a véletlennek köszönhetően beindult a lavina: összefutottak egy plázában, aminek aztán először egy közös kávézás lett a végeredménye.

„Nagyon jól éreztem magam a társaságában akkor, mert nyilván az én gondolataim még a válás körül forogtak. Voltak negatív érzéseim. Nem voltam annyira kicsattanó kedvemben, viszont a beszélgetés során azt éreztem, hogy nagyon kikapcsolódtam, elengedtem mindent. Egy nagyon laza baráti beszélgetés volt, ami engem feltöltött”

mesélte Stana Alexandra, aki szerint nem így tervezték az elején a dolgokat, de később nagy meglepetésükre többet kezdtek el érezni egymás iránt.

„Azt gondolom, hogy talán kicsit mi ellentétek vagyunk. Én a művészlelkemmel, ezekkel az impulzív viselkedési formákkal, magasságokkal, mélységekkel. Tudom magamról, hogy egy nehezen kezelhető természet vagyok. Ő viszont pont az ellentétem, egy polgári munkát végző valaki, aki ráadásul a reál dolgok körül forog. Abszolút két lábbal a földön járó valaki, és szerintem ez nekem adott egyfajta nyugalmat és biztonságot, hogy itt most megértésre talál az én kis világom egy stabil valaki mellett”

– tette hozzá a táncosnő, aki most igazán úgy érzi, hogy fellobbant a láng.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás