promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hosszú Katinka combközépig felsliccelt szoknyában villantotta meg tökéletes lábait, szerelme kinézetétől pedig ismét elállt a szavunk
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hosszú Katinka ezúttal Velencében töltött néhány napot szerelmével, ahonnan nagyszerű fotók is készültek. 

Mint ismert, Hosszú Katinka egyetlen érmet sem hozott haza az idei tokiói olimpiáról. Valószínűleg a sportolót is megtörte kicsit a dolog, hiszen rögtön felmerült a pletyka, hogy örökre visszavonul, de ez úgy tűnik, hogy szerencsére nem így van – csupán egy kis pihenésre van szüksége, hogy újult erővel folytathassa.

Katinka Olaszországban nyaral szerelmével, ahonnan korábban már töltött fel fotókat, amelyeket abben a cikkünkben tekinthetsz meg:

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő most Velencén járt. Egy szuper dögös combközépig felsliccelt fekete ruhában villantotta meg tökéletesen formás lábait, míg párja továbbra is úgy néz ki, mint egy olasz maffiózó. Legalább is a kommentelők szerint.

Katinka már több, mint három hete tartózkodik Olaszországban  és remekül érzi magát, de azért reméljük, hogy hamarosan visszatér a medencébe, és újból megmutatja mindenkinek, hogy ő a világ egyik legjobb úszója

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás