Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hosszú Katinka örökre abbahagyja az úszást? – Aggasztó titkok derültek ki!

Hosszú Katinka örökre abbahagyja az úszást? – Aggasztó titkok derültek ki!

Sport & Szabadidő

Hosszú Katinka örökre abbahagyja az úszást? – Aggasztó titkok derültek ki!

Sport & Szabadidő

Promotions 15:34

Hosszú Katinka édesapja kifejezetten nyugtalanító dolgokat mondott, amik alapján elképzelhető, hogy lánya visszavonul az úszástól.

Sokan csalódtak Hosszú Katinka teljesítményében az idei tokiói olimpián, hiszen szinte mindenki biztos volt benne, hogy világklasszis úszónőnk mind a négy versenyszámában elviszi az aranyat, de ezzel szemben „csupán” egy ötödik, illetve egy hetedik helyezést sikerült elérnie – emiatt pedig azóta is rengeteg támadást kap.

A szurkolók többsége nem érti, hogy miért nem sikerült idén a címvédés Hosszú Katinkának, és úgy tűnik, hogy ezzel ő maga is így van – legalábbis ezt állítja a sportoló édesapja, Hosszú István.

„Kata nem érti, mi történt, mert nagyon jó időket ment a verseny előtt. Én megmondtam neki, hogy ugyanúgy szeretem, és függetlenül a mostani eredményektől, ne feledje, ő ugyanúgy Hosszú Katinka! És azt is hozzátettem, hogy ő szúrt el mindent azzal, hogy a sikereivel elkényeztette a családját és a szurkolókat is. Ha beugrik a medencébe, mindenki aranyat vár, de hát ő is ember”

mesélte a Story magazinnak Hosszú István.

A férfi elmondta, hogy bűntudata van, amiért annak idején azt tanácsolta lányának, hogy induljon el az idei olimpián, pedig a pandémiás időszak egyáltalán nem kedvezett a felkészülésének.

De ez már a múlté, és most ideje a jövőn gondolkodni, ami úgy tűnik Hosszú István szavai alapján, hogy elég borús, ugyanis benne van a pakliban, hogy Hosszú Katinka visszavonul, és nem folytatja tovább az úszást:

„Kata kicsit most egykedvű, de annyira nincs letörve. Le kell ülepednie a történteknek, és végig kell gondolnia, mit akar: akar-e még úszni. Nekem ő már rég minden elképzelésemet és álmomat felülmúlta, úgyhogy egy a lényeg, bárhogy is dönt, jól érezze magát a bőrében”.

Egyesek szerint Hosszú Katinka idén is elvitte volna az aranyérmeket, ha továbbra is exe, Shane Tusup készíti fel őt. Ez persze csupán egy feltételezés, de Hosszú István is egyetért abban, hogy ők ketten megállíthatatlanok voltak együtt:

„Nem találta meg a megfelelő edzőt, itt ez is volt az egyik fő probléma. Shane-nel ők ketten azért valamit nagyon tudtak. Ők együtt elképesztően jók, már-már legyőzhetetlenek voltak. Ez az eredményeken is látszik. Vitathatatlan, hogy a lányom Shane Tusup mellett volt a legjobb”.

Borítókép: Hosszú Katinka / Profimedia