promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz nagyon durván beszólt Hosszú Katinkának
Borítókép:  LifeTV
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A figyelemre éhes botrányhős ezúttal az ország egyik legnagyobb sportolójának ment neki.

Nagy Alekosz mindent és mindenkit hajlandó bemocskolni csak azért, hogy kiharcoljon magának még egy kis figyelmet és rossz hírnevet. Az egykori villalakó, miután véget ért a csörtéje Baukó Évával, nevetséges követeléssel fordult az RTL Klubhoz, majd megszólalt a Pegasus-ügyben is. Most pedig újabb áldozatot keresett, akibe megforgathatta a tőrt.

Meg is találta a megfelelő embert Hosszú Katinka személyében, aki szerdán délelőtt a tokiói olimpián 212:38-as idővel a hetedik helyet szerezte meg a női 200 méteres vegyesúszás döntőjében.

Azóta folyamatosan érkeznek a szitkozódó kommentek azoktól, akik nincsenek megelégedve Katinka teljesítményétől, és ezt kihasználva Alekosz is egy újabb botrányt robbantott ki, amivel újra egy rövid időre a középpontba kerülhet. Alekosz a Facebook-oldalán állt bele a háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszóba. A poszt szövegét változtatás nélkül közöljük.

„Nem kokainozott ezis? A NER, ezt miért nem posztolja? Ja? Hogy anyám, én nem ilyen lovat akartam? Szégyent hozott a sportágra, országra. A bukott, kábítószer fogyasztó, terjesztő, dílerekkel kapcsolatot tartó kajakkenu világbajnok Kucsera Gábor után, most ez is lejáratott bennünket. Bezáratja az uszodát mertő fürdeni akar? Feleségül ne vegyelek? Többmilliós fizetéseket vesz föl, amit mi fizetünk, ez meg elbukik? Hozzák haza máris! Ha pedig annyira nem akar felelni a NER-nek, mint amennyire, tartson szürkegulyákat! Hátha attól nagyobb Magyar lesz. Szülni is kéne már! Erősen átkellene értékelni az élsportolók zsebeinek a kitömését, és azért a TEK is kiszállhatna néha, nemcsak facebook kommentelőkhöz”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás