promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hosszú Katinka vadító ruhába bújt, és megmutatta új szerelmét – fotók
Borítókép:  Hosszú Katinka / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hosszú Katinka éppen a meseszép Firenzében van, ahol készült róla pár igazán szexi kép is.

Sokaknak nagy csalódást okozott, hogy világklasszis úszónőnk, Hosszú Katinka nem hozott haza egyetlen érmet sem az idei tokiói olimpiáról. Valószínűleg a sportolót is kicsit megtörte a dolog, hiszen rögtön felmerült a pletyka, hogy örökre visszavonul, de ez úgy tűnik, hogy szerencsére nem így van – csupán egy kis pihenésre van szüksége, hogy újult erővel folytathassa.

Hosszú Katinka éppen Olaszországban van a párjával, ahol közösen elmentek egy igazán elegánsnak tűnő gálavacsorára. Természetesen mindketten kicsípték magukat, a híresség ráadásul egy elég dögös, fekete szettben jelent meg – a párja viszont a kommentelők szerint a harmadik képen úgy néz ki mellette, mint egy olasz maffiózó:

Úgy látszik, hogy Hosszú Katinkát egyenesen elvarázsolta Firenze szépsége, ugyanis egy látványos videót is közzétett a gyönyörű helyről – sőt, egyenesen az új szerelmének nevezte a történelmi várost, szóval szinte biztos, hogy örökre a szívébe zárta.

„Firenze, az új szerelmem”

– írta Hosszú Katinka.

Itt lehet megtekinteni a sportoló felvételét, amin megcsodálhatjuk Firenzét:

Reméljük, hogy Hosszú Katinka hamarosan visszatér a medencébe, és újból megmutatja mindenkinek, hogy ő a világ egyik legjobb úszója – hiába kap kemény beszólásokat többek között még Puzsér Róberttől is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás