promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felismerhetetlen lett az Exatlon bombázója, Schobert Norbi elhagyta az országot
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Franciska felismerhetetlen nehézbombázó lett, közben Schobert Norbiék elhagyták az országot, és megbukott az RTL Klubon futó Mestercukrász. Ezek voltak a legolvasottabb cikkek az elmúlt napokban.

Az Exatlon Hungary 3. évadának egykori bajnoka, Szabó Franciska olyan képet posztolt, amin szó szerint felismerhetetlen nehézbombázóként pózol. A fotó rengeteg embert érdekelt, és ezen nem is csodálkozunk.

A vásárlók követelték ezeket a termékeket, hát a magyar Lidl is elkezdte őket árulni. Hogy pontosan melyek ezek a termékek, az az alábbi cikkben kiderül.

Schobert Norbi és Rubint Réka repülőre ültek, és itt hagyták Magyarországot – de nem nyaralni mentek, ugyanis jóval komolyabb dolog van a döntés hátterében.

[[c3]]

Gyenge nézettséggel indult a Mestercukrász. Még egy külföldi sorozat is jobban teljesített nála, persze nem minden kategóriában. A nézők azóta is utálják az édesszájú Konyhafőnököt.

II. Erzsébet szinte minden ruhájával és kézmozdulatával titkos jeleket küld, a szakértők pedig elmondják nekünk, hogy mi miért történik éppen úgy.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás