promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes titok derült ki II. Erzsébetről - soha többé nem fogsz rá ugyanazzal a szemmel nézni, mint a cikk olvasása előtt
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

II. Erzsébet szinte minden ruhájával és kézmozdulatával titkos jeleket küld, a szakértők pedig elmondják nekünk, hogy mi miért történik éppen úgy.

A brit királyi családnak számtalan titka van, rengeteg eddig fel nem libbentett dologról viszont lassan mindent megtudunk, hiszen a nagy családi viszály óta az újságok előszeretettel foglalkoznak a prominens családdal. A brit királyi családról szóló hírek óriási népszerűége akkor kezdődött, amikor Meghan Markle és Harry herceg Oprah-nak interjút adott, és a beszélgetésben olyan családi, belső dolgokról is meséltek, amelyekhez a nyilvánosságnak semmi köze - állítja II. Erzsébet és a család többi tagja, így Vilmos és Károly herceg is.

A család életében több olyan pillanat is volt az elmúlt egy évben, amikor újra szorosabbra fűzhették volna a szálakat, de sem Fülöp herceg temetése, sem egy kis csöppség születése, sem pedig Diana hercegnő szobrának avatása nem hozta újra össze a családtagokat.

Az azóta eltelt időszakban viszont hatalmas híréhség mutatkozik a kiráyli család dolgai iránt.

Most például az Express bulvároldal II. Erzsébet öltözködéséről mondott el ritkán hallott információkat. A királynő egy mozgalmas hetet töltött el Skóciában, és szinte az összes protokolláris eseményen kék ruhát viselt. Ez nem véletlen, és amellett, hogy ez Erzsébet egyik kedvenc színe, komoly jelentősége is van a színhasználatnak. 

A Vogue magazin egyik cikke arról is beszámolt, hogy Erzsébet 2020-ban a nagy és fontos események 29 százalékán viselte a kék valamelyik árnyalatát.

A kék a királyi család uralmát, dominanciáját hivatott képviselni, Erzsébet pedig Skóciában ezzel a színhasználattal az elszakadási törekvések támogatóinak üzent, akik a Brit Birodalomból való kiválást szorgalmazzák.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás