promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV10: VV Renátó nagyon szemét volt, és beleköpött VV Fru szájába – videó
Borítókép:  RTL Klub offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem valami furcsa perverzióról van szó, VV Renátó egyszerűen csak poénos kedvében volt.

Múltkor egy remek összefoglalót kaptunk a Való Világ 10 eddigi legpikánsabb és leghülyébb pillanataiból. Ebben láthattuk például azt, ahogy VV Dani rizst hapcizott VV Virág szemébe, találkozhattunk VV Renátó ultra büdös szellentéseivel, illetve megnézhettük, hogy VV Vivi miképp fulladt meg majdnem. Tényleg durva volt a félrenyelése.

A játék zakatol tovább, és a friss összefoglalóban már kapjuk is futószalagon a bizarr eseteket. Ebben talán az fogja a legtöbb embernél kiverni a biztosítékot, hogy a mindig talpig úriember VV Renátó beleköpött a jelenlegi párja, VV Fru szájába.

„Gina! Tudod mit csinált? Nem láttad, hogy mit csinált? Azt mondja nekem, hogy piros a torkom, én meg kinyújtom a nyelvem… Feküdtem, fölém állt és beleköpött a számba. De belecsult! És idejött a torkomra, nem volt lehetőség, hogy kiköpd!

- mondta Fru Ginának, miközben VV Renátó rommá röhögte magát az ágyon.

Az összefoglalóban láthatjuk azt is, ahogy VV Bálint előveszi VV Vivit, mert az nem akarja használni a vibrátorát. A lány pedig rengeteget könyörgött érte a Nagy Testvérnek, de még élesben nem próbálta ki odalent.

[[cikk2]]  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás