promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztően sokat fogyott az Exatlon új kihívója – fotó
Borítókép:  Exatlon World/Youtube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

December 28-án indul a TV2 sikerműsora, az Exatlon harmadik évada. Idén a Kihívók csapatát erősíti majd az egyik legismertebb magyar influenszer, FollowAnna is, aki Instagram-oldalán keresztül mutatta meg mennyire sokat fogyott az elmúlt hat hónapban. 

Anna egy bikinis képen szemléltette korábbi alakját, majd mellette posztolta a jelenlegi formáját, a változás pedig elképesztő,

szinte rá sem lehet ismerni a sztárra. 

Az Instagram-celeb lány bevallotta, hogy mindig is az élete része volt a mozgás, azonban a helyes táplálkozással mindig is gondjai voltak, ezért szaladhattak fel a plusz kilók korábban. 

Azért legyünk őszinték, fél évvel ezelőtt is jól nézett ki, de döntsétek el ti!

„6 HÓNAP! Mindig is az életem része volt a sport, akár csapat akár egyéni. De amire sosem figyeltem az az étkezésem, pedig mint látjátok sokat számít. 6 hónapja elkezdtem Gáborhoz (@struvegabor) edzeni járni és az étkezésemre is jobban figyeltem.
Az elején heti 2-3x edzettem aztán elkapott a hév és heti 6x mentem, minden alkalommal kardióztam is az erőnléti edzés mellett. Utána megint csökkentettem az edzéseken majd megint növeltem, igazából ahogy az életembe beletudtam illeszteni, DE, ami igazán fontos az nem az, hogy hányszor mész edzeni, hányszor mész futni vagy mozogsz még akkor is ha nem akarsz, HANEM AZ HOGY RENDSZERESEN CSINÁLD‼️ KITARTÁS ÉS RENDSZERESSÉG, ez a titok"

– írta Anna a posztban. 

Az Exatlon kihívója ezzel a képpel szeretné motiválni azokat, akik hasonlóan életmódot szeretnének váltani. Ha pedig ez még nem győzött meg, akkor december 28-án irány a TV2, és győződj meg róla a saját szemeddel, hogy mire képes a kitartás, és az akarat!

Az epizódok tartalmáról, itt, a promotions.hu-n is beszámolunk majd, úgyhogy ha lemaradtál, érdemes lesz figyelned az oldalunkat. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás