promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Exatlon Hungary sztárját családi tragédia sodorta meghökkentő pályára
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Exatlon Hungary 3. évadának sztárja, Szabó Franciska egy családi tragédia, édesapja agyvérzése miatt fordult a felnőtt filmezéshez. Egy ideig fétisvideókkal keresett pénzt, hogy segítsen családján.

Az Exatlon Hungary 3. évadában találkozhatnak majd a nézők, Szabó Franciskával, U23-as Európa-bajnok cselgáncsozóval. A versenyzőről azonban nemcsak sportos tartalmakat lehet találni az internetet. A Blikknek ugyanis elárulta, 2016-ban édesapja agyvérzést kapott, a családja pedig nehéz anyagi helyzetbe került, és mivel öt testvérével élt egy háztartásban, legidősebbként kötelességének érezte, hogy megoldja a helyzetet.

„Ezek Magyarországon szokatlannak hatnak, de Amerikában régi és komoly kultúrájuk van. Ezekben a videókban én az erőt és a dominanciát testesítettem meg. Főleg férfiakkal birkóztam, a szerepekhez illő öltözetben. Így játszottuk el a mi színházi előadásunkat, amely során a valós fizikai erőmmel kellett legyőzni az ellenfeleket"

– utalt Szabó Franciska arra, hogy több fétisvideóban is szerepel. (Ennek alkalmával a nő – a férfi beleegyezésével – ostorral, hol tangát viselve ül egy másik arcára, vagy férfiakkal és nőkkel birkózik, vonzó öltözetben.) Az Exatlon Hungary versenyzője úgy véli, a körülményekhez képest a legkevésbé rossz döntést hozta, családja ugyanis anyagilag talpra állt.

„Nem engedhettem, hogy az ő húszéves munkája is kárba vesszen, mint az enyém. A férfiak személyesen tapasztalhatják meg szemtől szembeni küzdelem során az erőmet és a technikai tudásomat. A többség persze, ebbe teljesen mást képzel bele, de ez kőkemény küzdelem. Sokszor szó szerint az életemért birkóztam egy 100 kilós férfi ellen..." – fogalmazott.

Mint mondta, már nem készít fétis videókat, de a honlapján a szolgáltatást még meg lehet rendelni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás