promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
30 év után szakított párjával Pásztor Anna
Borítókép:  Life.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nehéz időket él meg a Dancing with the Stars táncverseny harmadik helyezettje, Pásztor Anna. Az Anna and The Barbies énekesnője 30 év után szakított gyermekei apjával, Galotti Balázzsal. 

A sztár a Blikknek mesélt a különválás okáról és az érzéseiről. A 48 éves zenész úgy gondolja, hogy egykori párjával vannak annyira intelligensek, hogy jó viszonyban maradjanak. 

„Nagyon szomorú dolog ez egy család életében, így a miénkben is az volt, amikor különváltak az útjaink hónapokkal ezelőtt. Volt majdnem harminc csodálatos évünk, amit nem szeretnénk megtagadni. Szomorú, amikor két ember ennyi idő után szakít. Mivel vagyunk annyira intelligensek és szerettük egymást, ezért jóban maradtunk"

– mondta el a lapnak Anna. 

A 7 éves Benji és a 4 éves Zoé természetesen az első a szülők számára, így továbbra is közösen nevelik majd a gyerekeket. Ezenkívül az énekesnő azt is elárulta, hogy a Dancing with the Stars nagyon sokat segített neki a feldolgozásban, a táncparketten ki tudta adni a benne rejlő érzéseket. 

„Az ember ilyenkor szépen-lassan halad előre, egyik napról a másikra lépeget és próbál kapaszkodni abba, amibe tud, például a gyerekekbe. Igaz, nem egyszerű, de fel kell dolgozni, és ebben az elmúlt négy hónap, a Dancing with the Stars nagyon sokat segített. Általában én találtam ki a produkciókat és Köcse Gyuri alkotta meg az ötlethez a koreográfiát, így a táncainkban benne voltak azok az érzelmek, amelyeket a szakítás óta megéltem"

– mesélte az előadó. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás