Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Durván kiütötték Will Smith fogait, vagy mégsem? – videó

Durván kiütötték Will Smith fogait, vagy mégsem? – videó

Színes

Durván kiütötték Will Smith fogait, vagy mégsem? – videó

Színes

Baranyecz János 11:50

Jason Derulo elég keményen állt bosszút azért, amiért Will Smith a múltkor rendesen pofára ejtette – persze csak poénból.

A Bad Boys és a Legenda vagyok világsztárja, Will Smith mostanában nagyon aktív a közösségi médiában, hiszen folyamatosan osztja a szórakoztató tartalmakat, amik között akad pár elég érdekes darab is. Legutóbb például úgy csinált, mintha kapucnis pulcsikat válogatna, de az lett a vége, hogy véletlenül rávágta a pultra a „Talk Dirty” előadóját, Jason Derulot.

Úgy látszik, hogy a két híresség elég jó kapcsolatot ápol manapság, hiszen sűrűn összejárnak, most pedig nyomtak egy kis virtuális golfot, aminek nem lett jó vége, ugyanis Jason Derulo látszólag nem direkt, de azért keményen odacsapott golfütővel Will Smith szájára – annyira, hogy a színész szó szerint ki is köpte a fogát.

Természetesen csak egy ügyesen elkészített poénvideóról van szó, ami tényleg elég hihető lett, hiszen még a kiesett fogat is jól szemügyre vehetjük, majd Will Smith is mondhatni rémisztő arcot vág, miközben nézi a fogatlan száját – közvetlenül a hirtelen jött bosszú előtt.

Itt lehet megnézni a vicces kis alkotást:

Utána persze már szent volt a béke, amit ez a kép is bizonyít:

Borítókép: Jason Derulo és Will Smith / instagram.com/willsmith (via movieweb.com)