promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Will Smith felesége tényleg lefeküdt egy másik férfival a házasságuk alatt
Borítókép:  Will Smith és Jada Pinkett Smith / VALERIE MACON / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Igaznak bizonyultak az elején még letagadott pletykák, hiszen Jada Pinkett Smith maga vallotta be, hogy tényleg viszonya volt egy fiatal énekessel.

Július elején kavart nagy botrányt egy August Alsina nevű 27 éves előadó kijelentése, hiszen azt állította, hogy sokáig ő volt Jada Pinkett Smith szeretője, ráadásul úgy, hogy erre Will Smith is rábólintott. A sztárpár akkor még hatalmas erőkkel tagadta a vádakat, de most a MovieWeb arról ír, hogy komoly fordulat történt az ügyben, és tiszta vizet öntöttek a pohárba.

Közös interjút adott Jada és Will, ahol a feleség elmondta, hogy nagyjából négy és fél évvel ezelőtt igazi mélyponton volt a kapcsolatuk, és úgy gondolták, hogy a két közös gyermek és az 1997 óta tartó házasság ellenére szakítanak. Végül viszont úgy döntöttek, hogy inkább adnak egy kis időt egymásnak, hátha az segít rajtuk.

Ekkor jött a képbe August Alsina, aki az egész családdal jóban volt, és próbáltak neki segíteni, mivel több gonddal is küzdött. Ebből a kötődésből egy kapcsolat lett, így a szünet alatt Jada Pinkett Smith összejött vele, de végül szétmentek, mert a nő rájött, hogy újabb esélyt akar adni a házasságának.

Nem akarta így kiteregetni a szennyest, mivel ez az ő dolguk, de most muszáj volt mondania valamit, mert tisztázni akarta, hogy az énekes nem házasságtörő. A dolgokat lezárták, azóta elvileg nem beszéltek, és pont ezért is lepődtek meg azon, hogy most elmondta a nyilvánosságnak a viszonyt.

Jada Pinkett Smith hálás azért az időszakért, mivel rengeteget tudott gondolkodni, fejlődni, és most nagy a harmónia közte és Will Smith között. Végül jót tett a kapcsolatuknak, a színész pedig úgy kezeli ezt, hogy ez a múlt, és inkább csak a boldog családjára koncentrál, hiszen most nagy az összetartás közöttük.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás