promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Győrfi Pál rekordidő alatt tanult meg főzni
Borítókép:  Ridikül
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál a TV2 Masterchef VIP című műsora miatt tanult meg főzni. Mestere pedig nem más volt, mint a felesége.

Az RTL Klub gasztro reality-jével, A Konyhafőnök új évadával egyidőben, augusztus 3-án, hétfőn indul el a TV2 hasonló tematikájú műsora, a Masterchef VIP, amiben hazai hírességek ragadnak fakanalat, többek között az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál, akinek azelőtt semmi köze nem volt a főzéshez.

„Az a szomorú valóság, hogy eddig egyáltalán nem tudtam főzni. Még egy tojásrántotta elkészítése is gondot okozott, úgyhogy komoly hendikeppel indultam a többiekkel szemben, akikről azért ki lehet jelenteni, hogy gyakorlott háziasszonyok és háziurak”

– magyarázta a Borsnak Győrfi Pál.

A szóvivő elhatározta, hogy mégsem fog készületlenül odaállni a főzőpult elé, a verseny előtt nem több, és nem kevesebb, mint két éjszakán át gyakorolt a feleségével:

„A feleségemmel mindent átvettünk, az alapoktól kezdve. Például megmutatta, hogy miként kell rántást készíteni, húsokat feldolgozni, én pedig szorgalmas kisdiákként mindent lejegyzeteltem. Gondolkodtam is rajta, hogy a főzésre beviszem valahogy a puskát, de aztán gyorsan elvetettem az ötletet”.

Elmondása szerint Győrfit akkor érte az első sokk, mikor a tojáson és a paradicsomon kívül semmi mást nem ismert fel az alapanyagok közül. De nem ez volt az egyetlen, amivel meg kellett küzdenie.

„Az idővel is állandóan meg kellett küzdenem, minden másodpercért harcoltam, a zsűri elismeréséről nem is beszélve. Szokatlan volt ennyi idősen »bizottság előtt vizsgáznom«, ráadásul ugye az ételek magukért beszélnek, nem magyarázhattam meg a bizonyítványomat, csak szépen, csendben hallgattam a mindig jogos kritikát. De nincs ezzel baj, tudom tartani a számat, csak hát nagyon nehezemre esik”

– mondta a szóvivő.

Hogy hogyan teljesített Győrfi Pál a Masterchef VIP konyhájában, az augusztus 3-án este fog kiderülni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás