promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezt gondolja Győrfi Pál a róla készült mémekről
Borítókép:  OMSZ
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Manapság az ország egyik, ha nem a legismertebb embere Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője, akiről számtalan már mém született már. Ezeket az alkotásokat Győrfi Pál gyűjti, egyúttal úgy gondolja, a mostani helyzetben a humor sokat segít.

Talán vitán felül áll, hogy a koronavírus-járvány idején Magyarország egyik legismertebb alakjává lépett elő Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvívője. Nincs ugyanis olyan Facebook- vagy Youtube-hirdetés, ahol a szakember ne tűnne fel. Az ismertség velejárója, hogy Győrfiről számtalan mém készült már, s valószínűleg még fog is.

„A kezdetektől annyi üzenetet kapok, hogy szinte lehetetlen egyenként válaszolni rájuk. A többsége köszönet vagy jókívánság, de vannak kérések is, hogy küldjek valakinek egy-két biztató szót, vagy kívánjak szerencsét az érettségiző gyereknek" – mesélte a Blikknek a szóvívő, aki azt is mondta, fiával, Danival készítettek egy videót, amelyben gyerekeknek magyarázzák el, hogy írják meg a leckét és pakolják el a játékaikat.

„A humor ebben a helyzetben nagyon fontos, hiszen tudom, milyen sokan aggódnak az egészségükért, munkájukért. Remélem, ezek egy picit segítenek, legalább egy mosoly erejéig. (...) Az első pillanattól kezdve kedvelem ezeket, hiszen mindig bennük van egy-egy komoly üzenet is, ami talán ebben a vicces formában még olyanokhoz is eljut, akikhez máshogy nem. Gyűjtöm őket, és az a tervem, hogy összerakok egy albumot ezekből a mémekből a gyerekeimnek" – válaszolta Győrfi Pál arra a kérdésre, mit szól a róla szóló mémeknek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás