promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A TV2 azonnal reagált az RTL Klub drasztikus döntésére
Borítókép:  Instagram/TV2.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az RTL Klub váratlanul úgy döntött, hogy már augusztus elején elindítja őszi évadát, ezt pedig nem hagyhatta „szó nélkül” a TV2.

Arról, hogy mi vezetett ahhoz, hogy az RTL Klub ennyire előre hozza az őszi műsorokat, az alábbi cikkben írtuk meg:

A TV2 a tervek szerint augusztus elején még A hegyi doktor – Újra rendel legújabb részeit, illetve A Piramis ismétléseit adta volna – írja a SorozatWiki. Ám a portál úgy értesült, hogy a csatorna azonnal reagált a konkuencia lépésére, és a TV2 is augusztus elején kezdi el az őszi műsorrendet.

A SorozatWiki úgy értesült, hogy a TV2 augusztus 3-tól a Tények után azonnal elkezdi vetíteni a MasterChef VIP második évadát. Az elsőt még 2018-ban adta le a csatorna, ám a gasztroshow megbukott, így a már felvett MasterChef 2-t nem adták adásba, most is csak a Super TV2-re érkezett volna.

Ám, mivel az RTL Klub A Konyhafőnökkel akarja a nézőket a tévé elé ültetni, így a TV2 is főzős műsorra jelentkezik. A műsorvezető Ördög Nóra lesz, ám az első évaddal ellentétben új zsűri fogja bírálni az elkészült ételeket:

  • Pintér Katalin, a Gerbeaud étterem tulajdonosa,
  • Győrffy Árpád, a Four Seasons Hotel Gresham Palace executive chefje.
  • Farkas Richárd, az őriszentpéteri Pajta konyhafőnöke, a Dining Guide Az Év Ifjú Séftehetsége díjat elnyert séfje.

Tizenhat ismert ember igyekszik majd elkápráztatni a show bíráit:

Gregor Bernadett, Dr. Gyarmati Andrea, Polgár Tünde, Kandász Andrea, Cseke Katinka, Bíró Ica, Gáspár Evelin, Nyertes Zsuzsa, Patai Anna, Stohl András, Kautzky Armand, Kálloy-Molnár Péter, Győrfi Pál, Liu Shaolin Sándor, Danny Blue és a Kelemen Kabátban frontembere, Horváth Boldizsár.

A csatorna ezzel a lépéssel, hogy egy, rég a fiókban porosodó műsorral jelentkezik, nem borítja fel tervezett őszi műsortervét, és a remények szerint nem kerül lépéshátrányba az RTL Klubbal szemben.

A MasterChef VIP-t hétköznaponként a Tények Plusz után, 19:40-től láthatják a nézők. Ezzel pedig egy fél órával megelőzik A Konyhafőnök című műsort.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás