promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lilu visszatér az RTL-hez, ezt a műsort fogja vezetni
Borítókép:  Femina
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Április 27-én, hétfőn este kezdődik a Cápák között második évada, amelyben egy új ragadozó is csatlakozik a régiekhez.

Magyarország egyetlen üzleti showműsorának vadonatúj Cápája Tomán Szabina, a sikeres üzletasszony, aki 15 év modellkarriert követően már 8 éve építi saját vállalkozását. Az első évadból megismert és megszeretett Cápák: Balogh Levente, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. elnöke, a PepsiCo termékek forgalmazója, Balogh Péter, angyalbefektető, a Baconsult Kft. ügyvezetője, Fehér Gyula, a Ustream alapítója, az Oktogon Ventures befektető cég elnöke, Moldován András, a Mangal Ilona Sertéshizlalda Kft., a Jack’s Burger Étteremlánc, valamint az Animalsoft Állattenyésztési szoftver-fejlesztő cég tulajdonosa.

A műsor vezetője Lilu lesz, aki második gyermeke, Félix születése után 13 hónappal tér vissza a televíziózáshoz. A produkción dolgozó stáb éppen hogy be tudta fejezni a második évad forgatását a járvány Magyarországon való megjelenése előtt.

„Nem tudtuk volna leforgatni a Cápák közöttet a vészhelyzet alatt, hiszen amellett, hogy sok vállalkozó érkezett hozzánk, nagy stábbal is dolgozunk. Nagyjából egy héten múlott, hogy ma este végül adásba tudunk kerülni”

– fogalmazott Lilu a Blikknek, akinek ez a kéthetes forgatás volt az első hosszabb munkája, mióta Félix megszületett.

„Persze most indult volna be kicsit jobban a munka, a gyerekeken kívüli élet, de közben álságosnak tartanám, ha emiatt panaszkodnék, hiszen jól vagyunk, mindenki egészséges mindenünk megvan és szeretünk együtt lenni”

– tette hozzá a műsorvezető.

A Cápák között 21 órától látható az RTL Klubon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás