promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lemészárolják a pénztárcádat a Magyar Nagydíjon – egy rántott húsos szendvicset is csillagászati összegért kaphatsz meg
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A szurkolók már nagyban itták a sört a Magyar Nagydíjon, és láthatták, ahogy hétszeres világbajnok Lewis Hamilton megnyeri az időmérőt.

Már régóta megérkezett Magyarországra a száguldó cirkusz, és túl vagyunk az időmérőn is. Mivel tegnap egy viharzóna robogott végig hazánkon, így ez alaposan rendbe tette a kánikulát, szóval ideális körülmények várták a szurkolókat, na meg a versenyzőket. Napsütés, minimális légmozgás, 26 Celsius fokos levegő, 45 fokos aszfalthőmérséklet, és persze teltház. Volt olyan, aki már a sokadik sörrel a kezében nézte végig a pilóták küzdelmét a jobb pozíciókért a lelátón.

A hétszeres világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes versenyzője volt a leggyorsabb a 38. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat majd az első helyről.

A második helyen a Red Bull kétszeres világbajnok, címvédő holland pilótája, Max Verstappen végzett mindössze három ezredmásodperces lemaradással, míg a harmadik időt a McLarennel versenyző brit Lando Norris érte el.

A holland szurkolók hozták a tavalyi formájukat, ugyanis ezúttal is hatalmas üdvrivalgással fogadták a körözés kezdete előtt a pályán végighaladó, az ő öltözékükhöz hasonlóan narancssárga takarítóautót.

Azért mondanunk sem kell, hogy az árak is a külföldiek pénztárcájához vannak igazítva. A mindmegette.hu utána járt, hogy mennyire kell mélyen a zsebünkbe nyúlnunk, ha a Hungaroringen akarjuk elengedni magunkat.

Tudni kell, hogy fejenként 0,5 liter vizet, és 3 darab szendvicset vihetünk be magunkkal, a többi dolgot már ott kell megvenni.

A sima lángos 1200 forint, de a sajtos-tejfölös már 2500. A gyros ára már 4 és 5 ezer forint között mozog. Ha csirke nuggetset kívánjuk meg, abból 10 darab 5500 forint. Aki egy kis hazai rántott húsos szendvicsre vágyik, annak 4900 forintot kell fizetnie. A teljes listát ide kattintva tudjátok átböngészni.

A Hungaroring hozza a fesztivál árakat italokban is. Egy ásványvizet 700 forintért kapunk meg, a sör pedig 1100-1800 forint között mozog.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás