promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dráma a TV2-n: a nézők könnyekkel küzdve követték az eseményeket, a végén mégis hatalmasat csalódtak kedvenc sorozatuk lezárásában
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A TV2 nézői az egyik pillanatban még könnyeztek, a másikban már felháborodottan ültek a tévék előtt.

Mikor volt utoljára, hogy egy magyar sorozat lezárása, évadzárója ennyire komoly hatást váltott volna ki az emberekből? Most a TV2 nézői együtt sírtak és együtt idegeskednek, ugyanis lement a Hazatalálsz című sorozat évadzárója, egyben utolsó része, amivel az emberek nagyon nincsenek megelégedve.

A széria olyan lezárást kapott, aminek egyáltalán nem örültek a csalódott nézők, és az epizód lemenetele után rögtön megszámlálhatatlan mennyiségű komment árasztotta el a produkció közösségi felületeit, gyakorlatilag százával jönnek a döhös hozzászólások, mert sokak szerint értelmetlen, összecsapott zagyvaság lett a Hazatalálsz utolsó részéből.

Hozzá kell tenni, hogy sokan meg is könnyezték az epizódot, ugyanis a történt szerint Lékai-Kiss Ramóna karaktere, Trixi a szülés után meghalt a kórházban. Hiába negatív karaktert játszott - hiszen egy ember halálát okozta a történetben -, sokan megsiratták őt.

„Ez egy nagyon szép sorozat volt. Bár Trixi halálát megsirattam. Szomorú mert tudom Nina haláláért történt így. Baleset volt”

„Jajjjj, ez annyira szomorú! Nem tudtam a könnyeimet visszatartani”

„A szívem szakad ketté. Sírok mint egy óvodás. Annyira fog hiányozni”

Íme a jelenet, amiben Trixi meghal, és amiben Tóth Andi kiborul:


A nézők többsége csalódott, és egyetért abban, hogy ez nem lett egy jó lezárása a kedvenc sorozatuknak, sokak szerint nagyon összecsapott lett, míg mások azt mondták, hogy se füle, se farka kerekedett belőle. Arról nem beszélve, hogy véleményük szerint nyitva maradt a vége, egyáltalán nem lett olyan befejezés, ami azt mutatná, hogy ez most egy sorozat tényleges lezárása lenne, így aztán sokan bizakodnak a folytatásban.

„Valahogy nem tudtam örülni a végének. Mindenki boldog, Raja meg börtönben évekig, és a kisbaba élete első éveiben a szülei nélkül... pedig Raja is a körülmények áldozata volt, ahogy felnőtt, viszont az végig látszott, hogy nem rossz ember, és most meg is akart javulni. Nekem ez a befejezés egyáltalán nem jó érzés, inkább borzalom. Baba anyukája halott, és az apját sem látja évekig... borzalmas befejezés”

„Ilyen nincs. Ez meg milyen orvos? Hagyta több mint 1 napig vajúdni, császárról még nem hallott? Szülés után, meg nem figyeltek oda az anyukára? Nagyon összecsapták ezt az utolsó részt”

„Amennyire szerettem ezt a sorozatot, most az az érzésem, hogy nagyon elcseszték a végét. Se füle, se farka, nekem olyan , hogy elfogyott a pénz, és gyorsan be kellett fejezni”

„A sok reality ocsmány műsor helyett ezt kellene folytatni..nézettsége is volt ja a műsor idejét is lehet főműsor időre tűzni

Lékai-Kiss Ramóna is sajnálja, hogy véget ért a Hazatalálsz, nagyon élvezte Trixi szerepét, hiszen így átélhetett egy második esküvőt, illetve felidézhette, milyen érzés terhespocakkal együtt élni. A színésznő az alábbi fotóval búcsúzott el Trixi karakterétől, és magától az egész sorozattól:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás