promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Változás az RTL-en és a TV2-n is, borul az esti műsorrend, teljesen átalakul a két csatorna programja
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az RTL és a TV2 is változást jelentett be a műsorai körül.

Ritkán fordul elő, hogy az RTL és a TV2 egyszerre eszközöl változást a műsorai körül, de most mindkét kereskedelmi csatorna olyan helyzetbe került, hogy egyszerre értek véget a kiemelt produkcióik, és új programra kell átállniuk. A változás az estéket érinti, az RTL esetében a vasárnapot, a TV2-nél viszont minden hétköznapot. Alább mutatjuk a részleteket.

Nagy sikerrel futott az RTL legújabb sorozata, A renitens, aminek évadzáró epizódja még annak ellenére is kiemelkedő nézettséggel ment, hogy vele szemben ment egy olyan focimeccs, amit sokan néztek. A renitens minden része megnyerte a sávját és kiváló átlagos közönségarányt ért el; olyannyira, hogy az elmúlt egy évben a második legnézettebb magyar sorozata lett A mi kis falunk után. Szóval biztos, hogy lesz folytatása, ám ezt még nem jelentették be.

A renitens helyére tér vissza most vasárnap a Cápák között 7 .évadja, azonban nem a megszokott időpontban, hanem majdnem fél órával később, 19:25-kor, ugyanis a Híradó után most a Házon kívül lesz látható.


A TV2-n pedig a hétköznap esték alakulnak át. Visszatér a Zsákbamacska, amit ezúttal Marics Peti és Pető Brúnó, valamint Szente Vajk és T. Danny fog vezetni. A Tények Plusz után 19:55-től lesz látható a Zsákbamacska új évadja, ami egy VIP különkiadással fog indulni, viszont ezt már április 27-én, szombaton láthatják a nézők. A mezei adások hétfőtől kerülnek adásba.


Elég hosszú lesz majd a műsor, reklámokkal együtt bruttó 2 órás lesz. Után, 21:55-től a Tilla vezetésével készült Ütős ötös ismétlése lesz látható. Ez volt az a műsor, amiben átlagembereket kérdeztek hétköznapi dolgokról, és a játékosoknak meg kell tippelniük, hogy melyek voltak a leggyakoribb válaszok. Az Ütős ötös ismétlése után a Farm VIP 4. évadjának ismétlése zárja az estéket, 23:25-től kerülnek újra képernyőre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás