promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Távozik az RTL legnézettebb műsora, ez lesz helyette főműsoridőben
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Búcsúzik az RTL sikerműsora, de már azt is tudni, mi lesz helyette.

Bár az RTL nagyon bízott ebben a sorozatban, azt talán mégsem gondolták, hogy A renitens lesz a csatorna jelenlegi legnézettebb műsora. A Gáspár Kata főszereplésével készült krimisorozat február 23-án, dupla résszel debütált az RTL+-on, majd március 3-án az anyacsatornán is bemutatták. A renitens a Cápák között sávjába került, aminek az üzleti showműsor kedvelői nem igen örültek, de az RTL biztosította a nézőket arról, hogy a Cápák között 7. évadja nem vonul el hosszú szünetre.

A renitens amióta képernyőn van, tarol a hétvégi műsorok között: legutóbb is kiemelkedő nézettséget produkált a 14. héten, a teljes lakosságból 521 ezren nézték - ebből 154 ezer néző volt, aki a kereskedelmileg kiemelt célcsoporthoz (18-49) tartozott.

A renitens jelenleg az RTL legnézettebb műsora, de már a 7. része ment le előző vasárnap, így hamarosan távozik a képernyőről. A sorozat utolsó, 8. része április 21-én, vasárnap lesz látható. A befejező epizódban holttestet találnak a Duna partján, de az ügy ezúttal Reni nélkül is villámgyorsan megoldódni látszik. Gyanúsan gyorsan.


Tekintve, hogy milyen remek nézettséget hozott, biztosra vehetjük, hogy lesz 2. évadja, de ezt egyelőre nem jelentette be az RTL. Az viszont már köztudott, hogy mi kerül a sorozat sávjába a következő vasárnap.

Az RTL úgy döntött, hogy április végétől vasárnap esti főműsoridőbe rakja a Házon kívül-t, ami azt jelenti, hogy a Híradó után 18:55-kor ezt a műsort láthatjuk majd. Ezt követi majd 19:25-től a Cápák között 7. évadja.

Az üzleti showműsor folytatásában Orbók Ilona, Balogh Petya, Balogh Levente, Lakatos István és Moldován András egészen egyedülálló pitchekkel találják szembe magukat. Feltűnik egy vállalkozó, akinek szülei a családi üzlettel korábban már lenyűgözték a Cápákat, ahogy egy 500 millió forintos üzleti ajánlatnak is tanúi lehetnek a nézők a tizedik epizódban. Ebben az adásban Lakatos István versenyezne Cápatársaival, Orbók Ilona pedig Balogh Petyával tenne közös ajánlatot egy vállalkozásra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás