promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hamilton inkább híres didkókkal foglalkozik a Hungaroring helyett – zabálja a nőket a pilóta
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lewis Hamilton úgy gondolta, hogy az lesz legjobb, ha a Magyar Nagydíj előtt dögös lányokkal veszi körbe magát.

Már nyakunkon van a Formula–1 hazai rajongóinak nagy napja, mivel ezen a hétvégén rajtol a Magyar Nagydíj. Az F1-es menetrend a megszokott közép-európai: az első szabadedzés pénteken 13:30-kor veszi kezdetét, a másodikat pedig 17 órától rendezik. Szombaton 16 órától kezdődik az időmérő, majd vasárnap 15 órától indul a futam.

Budapestről a Hungaroringre való utazáshoz a legjobb lehetőséget a HÉV bővített járatai és a Volánbusz ingyenes különbuszai kínálják a Formula-1 Magyar Nagydíj nézőinek.

Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár közben már arról számolt be, hogy tárgyalások zajlanak a Forma-1-es Magyar Nagydíj jövőjét illetően és elképzelhető, hogy a mostani versenyhétvége során már a szerződéshosszabbításról is lesz lehetőség beszámolni. A magyar rajongók valószínűleg nagyon örülnének, ha még ennél is több versenyt nézhetnének meg élőben a Hungaroringen.

A 38. Magyar Nagydíj dobogósai a hagyományoknak megfelelően a Herendi Porcelánmanufaktúra által gyártott egyedi díjakat kapják majd meg.

Meglátjuk, hogy köztük lesz-e Lewis Hamilton, aki gyakorlatilag átment nőcsábászba az utóbbi időben. Nem is csoda, hogy elengedte ezt a szezont, mivel 134 pontos lemaradásban van az éllovas Max Verstappen mögött, és a versenyzői bajnokságban csupán a negyedik helyen áll.

Lewis Hamilton a múltkor Shakirával mulatozott hajnalig, és ki tudja még mi történhetett közöttük.

Később már London után Ibizán látták egy jachton, ahol a kívánatos 20 éves teniszezővel, Jenny Stray Spetalennel élvezte a közös fürdőzést. Állítólag a hajón volt a mexikói színésznő, Eiza Gonzalez is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás