promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mutatjuk az Ötöslottó nyerőszámait, 1720 millió forint volt a tét, forintesővel kecsegtetett a szombat esti számhúzás
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezen a héten is óriási összeget lehetett nyerni mindössze öt szám eltalálásával.

A legtöbb szerencsevadász valószínűleg már sokszor eljátszott azzal a kellemes gondolattal, hogy mihez kezdene az éppen aktuális főnyereménnyel, ami a legtöbb esetben csodálatos summa, és egy életre megoldana minden anyagi problémát.

Habár fő az optimizmus, és bármennyire is könnyűnek tűnik eltalálni az öt nyerőszámot, Fortuna istennő egyáltalán nem adja könnyen vakító mosolyát, és bizony 43 949 268 szelvényt kellene ahhoz kitölteni, hogy biztosan megüssük a főnyereményt.

A jelenlegi alapár azonban szelvényenként 400 forint, így nem kell nagy matematikusnak lenni ahhoz, hogy rájöjjünk, anyagilag jelentős veszteség érne minket még úgy is, ha száz százalék, hogy a mesés milliárdok a mi zsebünkben landolnak. Utóbbiban azonban nem bízhatunk, hiszen rajtunk kívül bárki más is eltalálhatja az öt számot, és akkor már egyből osztozkodni kell.

A szerencse azonban teljességgel kiszámíthatatlan, így érdemes adnunk magunknak legalább egy esélyt, főleg annak fényében, hogy ezen a héten is 1720 millió forintért lehetett versenybe szállni, de még a négytalálatos szelvény is egymillió forint fölötti összeget garantált.

Elő tehát a szelvényekkel, hiszen már mutatjuk is a 17. heti nyerőszámokat, melyek az alábbiak voltak:

13, 34, 35, 58, 69

Akinek most nem sikerült, annak sem érdemes túl sokáig csüggednie, hiszen hamarosan itt az újabb esély, mivel most nem volt telitalálatos, jövő héten még tovább növekszik a nyereményalap, 1931 millió forintért lehet játékba szállni!

Ha viszont valaki nem akar egy teljes hetet várni a következő sorsolásra, és már holnap megpróbálná újra megkísérteni a szerencséjét, annak ott a Hatoslottó, amely szintén hasonlóan komoly főnyereménnyel, mintegy 1,31 milliárd forinttal kecsegtet, és ott csak 45 szám van, igaz hatot kell helyesen megtippelni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás